Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie bardzo rozpala flirt. Teraz jest tak, że zaczyna się na piśmie, rzadziej face to face.

Słowa dozowane w odpowiednim momencie, niedomówienia, oczekiwanie na punkt kulminacyjny rozmowy, który jest już tak blisko, a jednak nie nadchodzi. Gdy rośnie napięcie i wszystko kręci się już tylko wokół tej korespondencji. Potem spotkanie i choć widzę go pierwszy raz, w spojrzeniu jest już coś bardzo znajomego.

Łatwo jest rozpoznać flirtującą parę, te urocze uśmiechy od ucha do ucha, nad którymi nie można zapanować.. :)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zgrabnie ujęłaś to w słowa, Jenny :*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja np. wybrałem taką, która mi się podobała (i nadal podoba). :)

no i prawidłowo, zresztą komu się ona może nie podobać...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Flirt kojarzy mi się z czymś magicznym. Z czymś, co teoretycznie miałoby kolejny głębszy krok, ale, kolejnego kroku nie ma, bo wówczas nie byłby to już flirt. To coś, na co potencjalnie się czeka ... To tak jak gonienie króliczka. Lepiej jest go tylko gonić, co bardziej podnieca, niż złapać króliczka i ... czar pryska.

Jakiś czas temu zainicjowałam tutaj temat o króliczku : Gonienie króliczka ;)

https://www.cuckoldplace.pl/topic/11311-gonienie-kroliczka/?do=findComment&comment=139183

Dla mnie flirt i gonienie króliczka mają podobne odczucia emocjonalne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga praktyczna, acz często niedoceniana - baczmy na pisownię, Panowie, ponieważ jeden jedyny kardynalny byk potrafi rozwalić napięcie w nawet najbardziej erotycznym wywodzie... ;) A nasze Panie są bardzo na to wyczulone.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

baczmy na pisownię, Panowie, ponieważ jeden jedyny kardynalny byk potrafi rozwalić napięcie w nawet najbardziej erotycznym wywodzie... A nasze Panie są bardzo na to wyczulone.

Nie mam parcia na dyktando z ortografii ;)

Zdarza się nawet najlepszym.

Oczywiście miło, gdy czyta się poprawnie gramotnie zdania :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam parcia na dyktando z ortografii ;)

Zdarza się nawet najlepszym.

Oczywiście miło, gdy czyta się poprawnie gramotnie zdania :)

No nie mowie o przecinkach ale kurwa przez o zamkniete to moze zabolec ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie mowie o przecinkach ale kurwa przez o zamkniete to moze zabolec

Rozmawiamy zgodnie z założonym przez Autorkę tematem, wymienione przez Ciebie słowo raczej do niego nie pasuje, chyba, że mowa o układach bdsm, tyle że flirt tutaj nie byłby na miejscu :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do flirtu potrzeba mężczyzny, nie chłopca, faceta pewnego siebie, z klasą i mającego w sobie coś tajemniczego, coś co powoduje, że kobieta podświadomie chce się na niego rzucić. Bo flirt to erotyczna walka charakterów a nie liche teksty rzucane do laski.

opowiedz, jak flirtujesz z kobietą. Jakich używasz sformułowań, jak podchodzisz do sprawy. Może niedoświadczeni koledzy, wyciągną z tego jakieś dla siebie wnioski. Opowiedz też, dlaczego to musi być mężczyzna a nie może być chłopiec. Z tego co wiem, nawet chłopcy i dziewczęta flirtują, często znacznie bardziej świeżo i zmysłowo im to wychodzi, niż przeżartemu doznaniami umysłowi. Co to znaczy "z klasą". Ma być dobrze ubrany? Mieć dobrze wypchany portfel? Czy musi znać mnóstwo fraszek na każdą okazję? Mieć idealnie dobrane oprawki okularów do twarzy?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...