Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

Stary pryk jestem to sobie dam radę, A Krysia zawsze moją najlepszą przyjaciółką była. Ona jest śliczna choć troszeczkę o de mnie  starsza. Kocham Krysię, :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z własną ??? Obrzydliwość....

Zależy jaką się ma żonę ... ;) 

Facet który wybrał sobie żonę z którą flirt jest obrzydliwością nie jest dla mnie obiektem zainteresowania - znaczy , że ma fatalny gust! ;) To po co mi taki? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam nadzieję, że potraktujecie to z dystansem... Jednak nie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeżeli facet nie potrafi/nie chce mu się flirtować ze swoją kobietą/żoną to nie będzie umiał lub chciał flirtować z kochanką.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież żonę/męża wybieramy sobie sami. Chyba, że jest tak jak śpiewał Shak'n Dudi : 

Oh Ziuta, dziś życie me przegrane jest 

Przegrane jest przez jedną noc
Oh Ziuta, naprawdę nie wiem jak się pozbyć

Jak się pozbyć ciebie stąd

Ja np. wybrałem taką, która mi się podobała (i nadal podoba). :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że wszyscy (kochankowie) chcielibyśmy wykazać się błyskotliwym flirtem. Same chęci chyba jednak nie wystarczą, jeśli próbuje się flirtować z inteligentną kobietą. Wtedy samemu trzeba wykazać się inteligencją, a żeby się nią wykazać, trzeba ją mieć :) Przydałoby się też urozmaicone słownictwo i trochę wiedzy ogólnej. Jeśli flirt odbywa się pisemnie dochodzi jeszcze ortografia i gramatyka...

A i tak wszystko można zepsuć głupim żartem w nieodpowiednim momencie ( ja jestem w tym mistrzem :) )

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...