Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, rita pisze:

flirt jest dobry, byle nie za długi, bo zaczyna robić coraz więcej oczekiwań i założeń które, nie spełnione, gwarantują spory kryzys i zniechęcenie do relacji.

Przenoszone dziecko własnych oczekiwań rozmijających się z rzeczywistością zastaną podczas pierwszego spotkania?

Czasem lepiej sprawdzić gdzie się ktoś kończy a a gdzie zaczyna drogą flirtu aniżeli inwestować swój czas i emocje w rozczarowanie na żywo.

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały ambaras polega na tym, żeby flirt umiejętnie prowadzić uwzględniając też jego czas trwania i dopasowując go do drugiej strony. Ani zbyt szybkie przechodzenie "do sedna" ani przedłużanie go w przysłowiową nieskończoność do niczego dobrego nie prowadzi. Dlatego też bywa on sztuką samą w sobie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Samym flirtem się nie najem. To dobry aperitif, a potem doskonała przyprawa. Zakończyć erotyzm na etapie flirtu to ja mogę z ulubionym klientem , a nie z potencjalnym kochankiem - tu potrzebuję pełnowymiarowej uczty.

Niekończący się flirt bez prób pójścia dalej kojarzy mi się ze szczuciem, bajdurzeniem i brakiem odwagi. 

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez flirtu mi nie smakuje. To taki dobry tester porozumienia ;)

I to zwyczajnie przyjemne, może to też kwestia charakteru. Flirtuję bo lubię i potrafię :D Samozachwyt 10/10

Flirtujący sprawnie i ze swadą mężczyzna będzie mnie pociągał dużo bardziej nawet jeśli fizjonomia jest przeciętna. To mi otwiera w głowie różne możliwości ;)

Nic na to nie poradzę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...