Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

A pieniądze są w życiu ważne :)

Moj filozof....

:facepalm:

Brak Ci romantyzmu, mój Drogi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i przykleiła się do mnie łatka materialisty...

Eee tam łatka...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt. Poezja. Nieustająco tu flirtuję.

Pochwalę Mężczyzn tu obecnych. Lub szczęście swoje Wam obwieszczę. Wielu z Was czyni to na Mistrzowskim poziomie. Dziękuję za to jacy jesteście.

Jak w sypialni, tudzież gdzie indziej. Każdy inaczej. Ciekawość wznieca. Przysuwa się. Oddala. Intryguje. Mooooocno. 

Nie musi dosłownie. Wystarczą Słowa, nimi zabawa. Przeplatanie tematów, zwroty akcji.

Kiedy jest sukces?

Ano kiedy nóżkami przebieram pełna pełna pragnienia w realu Spotkania i Człowieka ciekawa. Lecz tego nie definiuję by głowy na tacy nie położyć :)

Gram dalej. I wcale nie chcę wygrać... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt. Poezja. Nieustająco tu flirtuję.

Niełatwo spotkać kobietę, która nie chce byc uwodzona, a jedynie zerżnięta.

Flirt i uwodzenie nie dzieją sie bez kosztów. Gdy kobieta zazna takich smaków, łatwo się rozczaruje kochankiem, którego sztuka uwodzenia siedzi w środku fiuta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt jest jak tlen, pytanie tylko o jego miejsce i rolę w cuckold. ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niełatwo spotkać kobietę, która nie chce byc uwodzona, a jedynie zerżnięta.

Flirt i uwodzenie nie dzieją sie bez kosztów. Gdy kobieta zazna takich smaków, łatwo się rozczaruje kochankiem, którego sztuka uwodzenia siedzi w środku fiuta.

Że tak powiem... Tego fiuta kwiatu jest pół światu. A wśród nich i osty do których lgnę. Bo każdy ma nieco inną definicję flirtu. Ja na razie mam szczęście być może. Lub sama też tak kąsam, że te osty do mnie lgną i ukoić me emocje chcą ;)

Cuuudownie się tu i tam bawię :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt jest jak tlen, pytanie tylko o jego miejsce i rolę w cuckold. ...

Ano jest. I to zabawa i to zabawa. Jedna dla ducha druga dla ciała:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jestem na etapie flirtu i szukałam właśnie wątku, żeby napisać swoje przemyślenia, że flirt jest dobry, byle nie za długi, bo zaczyna robić coraz więcej oczekiwań i założeń które, nie spełnione, gwarantują spory kryzys i zniechęcenie do relacji.

Macie też podobne wrażenie? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...