Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

sex bez flirtu jest też w agencji ;)dla mojego M. z początku flirt był nieakceptowalny, a teraz stał się oczywisty i pożądany, jako że dla mnie nieodzowny :P

Sex w agencji to tylko jakieś dziwne ruchy, czysto mechaniczny, a świadomość że za to płacę działałaby na mnie wręcz zabójczo.

Sex w agencji ma tyle wspólnego z erotyką co stołówka studencka z restauracją *****

Musisz mieć bardzo tolerancyjnego M., i musi mieć do Ciebie olbrzymie zaufanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię ten moment, gdy podczas rozmowy z klientem staram się być taka chłodna i profesjonalna, a mój rozmówca pracuje dyskretnie, nad tym bym wyszła ze swojej roli i ja wreszcie nie wytrzymuję, uśmiechem się i pojawia się ta iskra :)

Oj, niektórzy świetnie flirtują :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszy flirt:

- proszę o pana... (tu dokument)

- nie mam ale mogę dać swój nr telefonu.

Moje  lodowate spojrzenie i pan:

- no tak, nieudana próba.

:lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Analogicznie jak w powiedzeniu "wygłupiają się tylko kobiety inteligentne, głupie są po prostu głupie" ;) -flirtują ludzie inteligentni - to już jest duże ograniczenie dla wielu...;) I czy wiek ma tu znaczenie... Raczej tempo życia - dziś lubimy szybko i instant więc i flirt bywa postrzegany jako strata czasu. Każdy zna prostackie "ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić" a jednak jakiś procent na to się łakomi - więc czego oczekiwać...;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego - takiego sympatycznego drżenia, gdy czytasz/słyszysz. Ale rzadko się zdarza, fakt.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może facet chciałby poflirtować ale nie zdąży ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest z kim flirtować to zdąży:) Zależy od celu podrywu - jak szuka czegoś na szybko to i się nie przykłada ALE jak mu zależy to przypomina sobie definicję słowa flirt...:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt jest tam gdzie spotykaja sie ludzie wrażliwi erotycznie, a muedzy ktorymi jest "chemia".

Flirt jest genialna gra wstepna, tekst, slowa, gesty, muśnięcia.

Flirt jest mozliwy tylko bez chorej zazdrosci

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt jest mozliwy tylko bez chorej zazdrosci

Jakoś flirt mi się tu w ogóle nie łączy z zazdrością - flirtować można także z własną żoną/partnerką. Flirt w moim odczuciu nei stoi w sprzeczności z zazdrością. Choć może...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...