Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

Może?, takich subtelności między Tobą i Dark'iem mogę faktycznie w swojej gruboskórności nie dostrzec....

Chociaż nie odbieram Wam prawa do flirtowania przy pomocy przyznawania sobie racji :D

Dark nie jest stroną :) On tylko napisał coś, co jak ulał pasuje do niekończącej się rozmowy z kimś innym, Red... Bo flirtowanie to wyższa szkoła jazdy, trzeba być czujnym, spostrzegawczym, umieć odnieść pewne rzeczy do siebie. Albo przeciwnie - nie brać serio wszystkiego, co piszą :)

Flirciarze rulez!!!

W odpowiedzi na Twoje pytanie z pierwszego postu: "Gdzie jest flirt?" odpowiadam: tu jest, ale go nie zauważasz :)

Zawsze mogę jeszcze poflirtować z Tobą, omotać Cię słowami, odurzyć obietnicą. Może wtedy zobaczysz.

Może?

;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...

powtórzę się

lepszy flirt z jednymi niż grzmocenie z innymi

szczególnie gdy flirt ukoronowany zostaje...grzmoceniem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lepszy flirt z jednymi niż grzmocenie z innymiszczególnie gdy flirt ukoronowany zostaje...grzmoceniem

Dobrze ujęte.

Choć wcale niegorszą opcją jest flirtowanie z jeszcze innymi podczas grzmocenia z innymi...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Błoga nieświadomości... Zabraknie mi czasu na zabawę!

Za propozycję dziękuję, ale wolę skoncentrować się na flirciarzach, z którymi wiąże mnie wspólnota (sic!) interesów, niż śledzić całe forum w poszukiwaniu niuansów czytelnych wyłącznie dla dwóch flirtujących stron ... :D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wspólnota interesów? rozwiń proszę tę myśl ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alterku, no... jak ktoś ma coś wspólnego ze mną na przykład :). Albo ja mam kogoś wspólnego z jakąś inną panią.. Możemy mieć też wspólnego męża (na przykład mojego :)), albo wspólnego kochanka. Wtedy przyznasz, że łączyłaby mnie z Tobą wspólnota interesów? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red - to może poszukajmy jakiegoś wspólnego interesu :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może? rozkręcimy razem

Drogie Panie, skoro chcecie coś zdziałać razem, to może zajmijcie się moim interesem? :D 

Ostatnio w nim niewielki ruch i przydałoby się jakieś ożywienie :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bigboy, jest kolejka, trzeba się wpisać do karnecika :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...