Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiamy zgodnie z założonym przez Autorkę tematem, wymienione przez Ciebie słowo raczej do niego nie pasuje, chyba, że mowa o układach bdsm, tyle że flirt tutaj nie byłby na miejscu :lach:

Nie, no przecież, na przykład, zdanie "O k... j...! Jaka z Ciebie wyk... laska, aż mi k... ch... stanął" to częsty przykład wykorzystania owego trudnego w pisowni słowa w elementach wyrafinowanego flirtu.

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że wszyscy (kochankowie) chcielibyśmy wykazać się błyskotliwym flirtem. Same chęci chyba jednak nie wystarczą, jeśli próbuje się flirtować z inteligentną kobietą.

Cóż - wybieraj te inteligentne mniej ;)

Flirtować można "nawet" :) z żoną i wtedy jest magicznie.

Z nią można i flirtować, i filtrować, i filować, i falować też. Znam dziewczynę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z nią można i flirtować, i filtrować, i filować, i falować też. Znam dziewczynę ;)

oj tak, oj tak :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bonawentura, dnia 16 Grudnia 2013 - 17:17, napisał(a):Myślę, że wszyscy (kochankowie) chcielibyśmy wykazać się błyskotliwym flirtem. Same chęci chyba jednak nie wystarczą, jeśli próbuje się flirtować z inteligentną kobietą.Cóż - wybieraj te inteligentne mniej ;)

Mi się wydaje, że właśnie z inteligentną bardziej można flirtować. A mówiąc precyzyjnie: najlepiej z inteligentną równie.

I w ogóle "wykazać się", "próbuje". To jakby zupełnie nie ta kategoria.

W załączonym filmiku jest troszkę o tym. W każdym razie tak gdzieś od trzeciej minuty. Chodzi o tę błyskawiczną zdolność kojarzenia, reagowania, przetwarzania.

http://www.youtube.com/watch?v=GJKwHAvR4uI

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje, że właśnie z inteligentną bardziej można flirtować. A mówiąc precyzyjnie: najlepiej z inteligentną równie.I w ogóle "wykazać się", "próbuje". To jakby zupełnie nie ta kategoria.

O tak - kiedy jest się "równie", rozmowa płynie sama. Wystarczy półsłówko, haczyk drobny i można wszystko...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illciu, ja bym nie stawiała magicznego słowa "kurwa" poza nawiasem flirtu :)

Któraś z uroczych Dam rzuciła ostatnio, że czasem proste "o, kurwa...", które wyrywa się z piersi osłupiałego na jej widok samca może wystarczyć za całą rozmowę... :s:. ("przy okazji tekstów, które rzuciły nas na kolana").

A jeśli już jesteśmy przy tematach "trudnych", moim zdaniem flirt jest nieodzownym elementem relacji BDSM. Bez niego również odegramy swoje seksualne role, ale bez finezji ustalimy zasady.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt i jego siostry :rozmowa i pogawędka to zanikające umiejętności życiowe. Nie jest to winą młodszego pokolenia . Po kilkunastu latach współczesnej edukacji składającej się  wypełniania setek testów , ankiet, tabel  oraz  rozmów wyłacznie przez fejsy itp. nie ma szansy na nabycie tej umiejętności.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż - wybieraj te inteligentne mniej

Sęk  tym, że te "inteligentne bardziej" interesują mnie (jak pewnie większość) przede wszystkim... zwłaszcza, jeśli chodzi o flirt. No trudno - albo nauczę się flirtować, albo umrę próbując :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mogę obiecać uśmiech przy pierwszym spotkaniu, śmiech przy rozmowie, żar i żart, paradiso

usiądź wygodnie a jakaś słodycz i Tobie się dziś na pewno dostanie ;)

ja się do tej pory oblizuję :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wciągająca rozmowa..konieczna

Zbudowanie odpowiedniego nastroju...konieczne

Uświadomienie kobiecie, że jest gwiazdą wieczoru...konieczne

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...