Skocz do zawartości
RedBitch

Gdzie jest flirt?

Rekomendowane odpowiedzi

Nam to wychodzi magicznie. Mnie i mojej może? Trudno nazwać to obrzydliwym.

Yeah! Come on, come on, come on, come on
Now touch me, baby
Can't you see that I am not afraid?
What was that promise that you made?
Why won't you tell me what she said?
Now, I'm gonna love you
Till the heavens stop the rain
I'm gonna love you
Till the stars fall from the sky for you and I
Come on, come on, come on, come on
Now touch me, baby
Can't you see that I am not afraid?
Why won't you tell me what she said?
I'm gonna love you
I'm gonna love you
Till the stars fall from the sky for you and I I'm gonna love you
I'm gonna love you
Till the stars fall from the sky for you and I

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z własną ??? Obrzydliwość....

Można też z własną, właśnie to robię wiele lat po rozwodzie i jest fajnie. Obiecałem, że przyjdę na święta. Trzeba sobie wzajemnie wybaczać. Ale i tak z nią nie zostanę , bo spokoju mi nie.
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe...

Groszku - no, to powiedzmy, wyjątkowa sytuacja...

Czekam z niecierpliwością na relację po powrocie ze świąt ;)

Anyway, moja Luba (tak, tak, to Ona - Czerwona), fajny post założyła, bo - takie drobne spostrzeżenie - 'maleńka, ruchasz się, czy trzeba z Tobą chodzić' - flirtem bym nie nazwał...;)

A niestety, zaczepki na naszym forum, często tak wyglądają...

Ja osobiście, lubię zadrzeć Pannie spódniczkę slowem - dużo większy fan jeśli się uda, niż zwyczajnie - ręką... ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na relację po powrocie ze świąt

Zobaczymy co będzie, Ostatnio jest bardzo różnie, ale mam dużą ochotę się z nią bzykać, szczególnie ,że ma być jej  najlepsza przyjaciółka i coś się zgadują  na święta.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Luba (tak, tak, to Ona - Czerwona)

gratuluję! ;)

Ja osobiście, lubię zadrzeć Pannie spódniczkę slowem - dużo większy fan jeśli się uda, niż zwyczajnie - ręką... ;)

genialne podsumowanie :D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie flirt jest przede wszystkim okazaniem szacunku dla drugiej osoby, a dopiero później fajną zabawą słowem prowadzącą do głowy flirtujących ze sobą. Jak już paradiso... wspomniał, że bywają różne zaczepki cytuję: 'maleńka, ruchasz się, czy trzeba z Tobą chodzić', których flirtem nazwać w żaden sposób nie można i z okazaniem szacunku nic wspólnego też nie mają. Dlatego opanowanie sztuki flirtu jest bardzo przydatne w życiu i dotyczyć powinno zarówno kobiet jak i mężczyzn.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Hehehe...No, nie za bardzo - to raczej w stylu 'ruchasz się, czy trzeba z Tobą chodzić'..... :)

Według mnie flirt jest przede wszystkim okazaniem szacunku dla drugiej osoby, a dopiero później fajną zabawą słowem prowadzącą do głowy flirtujących ze sobą. Jak już paradiso... wspomniał, że bywają różne zaczepki cytuję: 'maleńka, ruchasz się, czy trzeba z Tobą chodzić', których flirtem nazwać w żaden sposób nie można i z okazaniem szacunku nic wspólnego też nie mają. Dlatego opanowanie sztuki flirtu jest bardzo przydatne w życiu i dotyczyć powinno zarówno kobiet jak i mężczyzn.

Amen:)

Zobaczymy co będzie, Ostatnio jest bardzo różnie, ale mam dużą ochotę się z nią bzykać, szczególnie ,że ma być jej  najlepsza przyjaciółka i coś się zgadują  na święta.

No, chłopie, toż to nowy temat się z tego urodzi, dawaj, dawaj - trzymam kciuki...:)

gratuluję! ;) genialne podsumowanie :D

Alterku, czułem jakąś chemię - no i proszę.... :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wow Groszku , trojkacik bedzie?

Ja już miałem  dość dawno, ale tej przygody nie odpuszczę Ala nie ma nic przeciw, tylko  Krysia jej przyjaciółka, rozmawiałem, ale ona ma faceta,Ja dawno temu Krysię bzykłem i ona o tym pamięta, więc może się uda coś zadziałać
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na Krysi wszystko wisi, na Tobie, Groszku też po troszku... :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...