Skocz do zawartości
DominaParka21

Gumka 24/h

Rekomendowane odpowiedzi

Naszła mnie ostatnio fantazja, śpimy z Domą razem w nocy i dostaję nocnej erekcji, bezwiednie ocieram się o nią członkiem a Doma się budzi...

Oczywiście jesteśmy w związku UC, przez co dostaję nakaz noszenia prezerwatywy 24/h bo Dominikę brzydzi mój penis i to że mogę dotknąć ją nim jeszcze kiedyś...

I tak muszę ją nosić do pracy, na studia, podczas prysznica, w łóżku, gdy się masturbuję czy gdy jest z kochankiem...

Dostaję jedną gumkę w tygodniu więc jak moja kobieta mnie doprowadzi do orgazmu to muszę ją posprzątać i założyć ponownie... 

Jako dodatkowy akcent można dodać, że przy zaufanym kochanku, który jest całkowicie pewny swojego zdrowia rogacz może nosić właśnie jego zużyte prezerwatywy, które używał do pieprzenia mojej kobiety...

Prezerwatywa sama w sobie nas podnieca, więc dodatkowo byłbym prawie cały czas w stanie podniecenia, a możliwość orgazmu była by np. dopiero za 2 tygodnie... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście jesteśmy w związku UC, przez co dostaję nakaz noszenia prezerwatywy 24/h bo Dominikę brzydzi mój penis i to że mogę dotknąć ją nim jeszcze kiedyś...I tak muszę ją nosić do pracy, na studia, podczas prysznica, w łóżku, gdy się masturbuję czy gdy jest z kochankiem...

To ta Twoja domina niezbyt dba o Twoją higienę, penis musi oddychać, można sobie zakładać na całą noc, ale po kilku razach będziesz miał problemy i Ci zgnije. Załóż sobie rękawiczki gumowe i miej je ze 2 dni, dłonie sobie zmacerujesz, A co z potrzebami fizjologicznymi. Jak tak będziesz nosił to Ci fiut odpadnie i nawet jako ultimate cuckold się nie nadasz, :lach: Ale to Twoja wolna wola. :)
  • Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To fantazja i można sobie fantazjować do woli, nic nam do zmacerowanego penisa autora.

Oczywiście jesteśmy w związku UC, przez co dostaję nakaz noszenia prezerwatywy 24/h bo Dominikę brzydzi mój penis i to że mogę dotknąć ją nim jeszcze kiedyś...

Poszukaj w postach Aniulka, która zrobiła zdaje się szydełkiem kilka ubranek na wacka, unikniesz zmacerowania ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj w postach Aniulka, która zrobiła zdaje się szydełkiem kilka ubranek na wacka, unikniesz zmacerowania

a niedawno cholera wywaliłem takiego konika na wacka ... takie mega wdzianko - po naciśnięciu nawet rżał jak konik

patataj, patataj  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To fantazja i można sobie fantazjować do woli, nic nam do zmacerowanego penisa autora.

Jest apostrof , (może inaczej wolne linie) i też się zastanawiałem czy to fantazja czy dalsze wpisy są prawdą, dlatego wtrąciłem swoje uwagi. Lubię Cię  Ilcio. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest apostrof , (może inaczej wolne linie)

?

Nie widzę w powyższych postach ani jednego apostrofu.

"Wolne linie" pojęcia bladego nie mam co to.

też się zastanawiałem czy to fantazja

Dział: Rogate Fantazje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę w powyższych postach ani jednego apostrofu."Wolne linie" pojęcia bladego nie mam co to.

Apostrofu nie ma to fakt,ale zejście w dół enterem to jakby nowa myśl i to tyle w rozumieniu . To logika myślenia,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znowu zaczyna się lingwistyczna retoryka kiedy nie ma to moim zdaniem większego znaczenia, fantazja i już.

Można mieć podobne albo całkiem inne fantazje, ale doszukiwanie się językowych interpretacji ... ani sensowne ani w temacie :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...