Skocz do zawartości
Xavery

Najszybszy masturbacyjny orgazm w życiu

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Kiki pisze:

Masturbacja dla mnie wynika z potrzeby, z chwili, z nastroju... zawsze jest inspirowana zatem mam ważniejsze bodźce do ogarnięcia niż czas

czasami też z potrzeby sprawienia komuś przyjemności ... (ja nie lubię się masturbować dla siebie, dla kogoś owszem... zdarzyło mi się kilka razy) 

... mam kilka i czas mają zmierzony, choć przez myśl mi nie przyszło.. że kiedyś będę o tym rozmawiać w kontekście czasu trwania... na dyktafonie nagrane wciąż żyją w elektronicznym świecie.. o ile dobrze pamiętam było poniżej 60 s...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, iko pisze:

o ile dobrze pamiętam było poniżej 60 s...

Usain Bolt masturbacji:lach:

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mierzyłem ale skoro rękawica została przez @Zouza rzucona to nie mam wyjścia żeby podjąć wyzwanie  

I’ll be back

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Franki74 pisze:

I’ll be back

Poszedł testować hehe 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2013 o 08:29, Zouza pisze:

Trudno mi określić czasowo, ale ja chyba jakaś "nadreaktywna" jestem, bo potrafię w tempie ekspresowym, a potem kolejne, jeśli tylko sytuacja na to pozwala. ;)

Moja Ann też tak ma :D

gdy robimy to razem przy jakimś filmiku. To zanim ja dojdę to Ona ma już 5 orgazmów za sobą i może dalej. Zazdroszczę kobietą tej umiejętności;p

I sprzedam Wam teraz mój patent na szybkie dojście:) potwierdzony przez mojego kokegę, więc działa nie tylko u mnie.

Podczas masturbacji wystarczy wyprostować nogi i spiąć mieśnie ud i palców u stóp. Nie ważne czy na stojaco czy leżąco. Filmik lub pamięciówka i czas poniżej minuty do osiągnięcia bez problemu polecam;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, mixer22 pisze:

Poszedł testować hehe 

Aż tak to nie, potrzebuję nastroju, świece, kadzidełka. Za kogo mnie masz. Nie jestem zboczeńcem

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Franki74 pisze:

Za kogo mnie masz. Nie jestem zboczeńcem

Myślałem że każdy jest tu zboczkiem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, mixer22 pisze:

Myślałem że każdy jest tu zboczkiem

To zawsze była kwestia umowna a zboczenia określa się punktem odniesienia... tu zboczenie jest normą. My wsie normalni... to reszta świata jakaś dziwna

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień mija, napięcie narasta, myśli uciekają w coraz to bardziej perwersyjne zakątki, skupienie nad pracą coraz to mniejsze...

I wtedy wystarczy mocna fantazja. Konkretne zdjęcie. Albo jęczący i wilgotny film.

Parę ruchów. Parę sekund...

W dniu 9.05.2019 o 16:10, Małgosia pisze:

czasami też z potrzeby sprawienia komuś przyjemności ... (ja nie lubię się masturbować dla siebie, dla kogoś owszem... zdarzyło mi się kilka razy) 

Dla kogoś, to zwykle jestem na tyle podekscytowana, że paradoksalnie trwa to dłużej...

Lula.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To u mnie z kolei wystarczyło ruszyć ptaka dosłownie 2 razy, tak 2 razy nie na oko, nie około, 2 ruchy wystarczyły.  Bylo to kilka lat temu miałem żylaki powrozka nasiennego, zabieg , przed zabiegiem 3 dni abstynencji, po zabiegu do 14 dni abstynencji zalecane. Problem polegał ze cały zabieg mógł nie przynieść efektu i jakość mojego nasienia dalej by była tak biedna że mogliśmy z żoną pomarzyć o dziecku. I tu pojawiła się wizja ze żona z kimś śpi zachodzi i w ogóle... byłem tak wyposzczony, tak nakręcony tą myślą mimo medycznych przeciwskazań dosłownie zrobiłem to co napisałem wyżej i buuuum cały w spermie nawet opatrunek zalałem... najlepsze to, że ruszać się nie mogłem, żadnych chusteczek, strach w głowie co narobiłem przeciez nie wolno mi(stało się to 2 dni po zabiegu) do dziś to wspominam, oczywiście nic złego się nie stało

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...