Skocz do zawartości
Xavery

Najszybszy masturbacyjny orgazm w życiu

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnich doświadczeniach postanowiłem napisać o swoich przeżyciach i zapytać szanownych forumowców jakie macie odczucia w temacie.

Otóż, sprawa ma się o orgazmach powstałych na skutek masturbacji :)

Większość z nas chyba lubi też te zabawy.

Mój najszybszy orgazm to sprzed 3 dni kiedy .....

Włączyłem TV .... Madzia zasnęła.

Zmęczona codziennymi obowiązkami padła przed 22.00.

Przerzucając kanałami .... przeskoczyłem na te, które uruchomić mogę za pomocą znanego nam kodu.

Kanały xxx powyżej 18 roku życia.

Pierwsza akcja .... dwie kobiety ..... owszem lubię, podnieca jak cholera.

Laski te jednak tylko się miziały ..... ale po kilku sekundach zaczęły też namiętnie się całować .... i w tym momencie wyjąłem go i zacząłem pieścić ..... kiedy po kilku sekundach przypomniałem sobie jak Madzia z kochankiem uprawiała seks i wymianiali się takowymi pocałunkami .... 3 sekundy i po ptokach. Orgazm !

Szybki, silny, bardzo przyjemny !

Od wyjęcia małego do szczytu mogło minąć góra pół minuty :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... różnie to bywa, ale faktycznie czasami samemu potrafię się doprowadzić do finiszu bardzo szybko :D

Odpowiednie ruchy, siła, miejsca ucisku... coś w tym jest ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przypomniałem sobie jak Madzia z kochankiem uprawiała seks i wymianiali się takowymi pocałunkami .... 3 sekundy i po ptokach. Orgazm !

Szybki, silny, bardzo przyjemny !

Od wyjęcia małego do szczytu mogło minąć góra pół minuty :)

Wczytałeś z pamięci maga emocje i taki efekt.

Pogratulować takich emocji.

Nie miałem tak i jakoś nie mogę sobie przypomnieć czegoś tak wybuchowego.

Widziałem rogacza, któremu dałem przyzwolenie na masturbację i trysnął mega szybko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne aby sie doładować :):)

Tez mam czasami kilak sekund kiedy jestem wygłodniały tak jak teraz na wygnaniu.

I jeden raz , nawet dwa i trzy to dla mnie za mało po dluższej abstynencji

:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka ruchów i po sprawie.

Akcja właściwa. Moja kochana żonka z kochankiem sam na sam.

Ja w tym czasie wygoniony z domu, aby nie przeszkadzać.

Gdy powróciłem, zastawem ją leżącą na wznak z szeroko rozłożonymi nogami.

Po zaczerwienionej i mocno opuchniętej cipce mojej kochanej żonki stwierdziłem że sobie nie żałowali ;).

Zasychające nasienie na jej piersiach dopełniało piękna tej sceny.

Mega podniecony wyskoczyłem z ubrania.

Chcąc się kochać zmoją wspaniałą żonką, odciągnołem napletek z mojego członka.

W tym momencie moim ciałem wstrząsnoł mega orgazm, i zalałem cipkę obfitym strumieniem.

Tak wyglądał mój rekord, czy to masturbacji czy stosunku.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie to zawsze szybko się doprowadzam, może nie 2-3 ruchami ale tak jak ktoś już napisał odpowiednia siła i tempo. Przecież najlepiej znamy swe ptaszki i wiemy jak najlepiej im dogodzić:huh:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze mną to jest tak że jeśli coś mnie mega podnieca to potrafie dojść w ekstremalnie szybkim czasie, czasem nweat w takim stopniu że członek jeszcze porządnie nie stwardnieje ale nie jest to zwykle ten sam orgazm jak po ostrym wymęczeniu go ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbację jeśli chodzi o mnie lubię robić ale razem z kobietą ona sobie a ja sobie chociaż raz zdarzyło się, że rogacz się dołączył i wspólnie zalaliśmy buzię jego małżonki, prawie jednocześnie także było to bardzo miłe przeżycie i polecam wszystkim forumowiczom

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masturbację jeśli chodzi o mnie lubię robić ale razem z kobietą ona sobie a ja sobie chociaż raz zdarzyło się, że rogacz się dołączył i wspólnie zalaliśmy buzię jego małżonki, prawie jednocześnie także było to bardzo miłe przeżycie i polecam wszystkim forumowiczom

Zgadzam się, a jakieś doświadczenia a propos tematu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zbyt wiele doświadczeń w wiadomym temacie. Dwa razy miałem to szczęście występować w roli kochanka z rogaczem i Jego małżonką. Oba te przypadki bardzo mile wspominam i z miłą chęcią ponowiłbym jeszcze takie doświadczenie. W jednym przypadku spotykaliśmy się na gruncie neutralnym czyli w hoteliku, miało to miejsce trzykrotnie a w drugim przypadku dwukrotnie ale już w domku tej pani i Jej małżonka. Oba były inne, niepowtarzalne i bardzo podniecające. O szczegółach nie będę pisał gdyż stworzyłby się elaborat, który to nie każdy lubi przecież czytać. Uważam, że np. jak dany małżonek ma zaufanie do żony a Ona bardzo czegoś takiego pragnie zamiast robić to pokątnie to taki układ jest rewelacyjny i każdemu chętnemu to polecam. Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...