Skocz do zawartości
ynibzam

Puszysta hotka, kochanek i....ja

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie nie wiem czy opisana przeze mnie fantazja nadal wpisywać się będzie w ramy cuckoldu, ale chyba jeszcze tak. Za mną i moją hotka już kilka spotkań, zresztą wszystkie je wam tu szczegółowo relacjonowałem. Teraz postaram się napisać coś co tak naprawdę jest moją fantazją i sam do końca nie wiem czy chciałbym żeby się ona spełniła. Nie wiem też jakby podeszła do tej fantazji moja hotka, na pewno jednak dziś ją tu przeczyta:).

Do fantazji potrzebny byłby inny kochanek niż ten, którego ma teraz moja hotka. Ten obecny nie wie o naszym układzie i nie chcemy tego zmieniać. No więc moja hotka poznaje nowego kochanka, już zaznajomionego z tematem cuckold. Zdrada jednak ma polegać na wybzykaniu mojej hotki w mojej obecności, a i ja nie byłbym bezrobotny. Kochanek świadom układu przyjeżdża do hotelu, w którym już na niego czekamy. Moja hotka jak zwykle zajebiście seksownie ubrana i odpowiednio wypuszczona. Na początku wszyscy razem rozmawiamy i rozluźniamy się przy jakimś alkoholu. Powoli zaczynamy się rokręcać, to raz kochanek przejedzie jej ręką po udzie, raz to ona popatrzy na niego swoim kurewskim wzrokiem. Wychodzę na chwilę do ubikacji i daję im chwilę tylko dla siebie. Słyszę jakiejś półsłówka, a potem nic. Kiedy wychodzę widzę już jak moja hotka całuje się z kochankiem i razem się macają (moja hotka to uwielbia). Przysiadam z boku, biorę łyka alkoholu i przyglądam się dalej. Kochanek już coraz bardziej nakręcony śmiało wkłada jej rękę w majtki i zaczyna macać jej już mokrą cipę. Trwa to trochę, wciąż jednak pozostaję obserwatorem. W końcu kochanek nie wytrzymuje, ściąga z niej rajstopy z majtkami, rozszerza nogi i zaczyna lizać cipę. Moja żonka leży i zaczyna jęczeć, wtedy już wkraczam do akcji. Wyjmuję mojego już stojącego kutasa i uderzam nim o jej policzki. Moja sucz wie już co ma z nim zrobić i bez słowa pakuje go sobie do ust i zaczyna zajebiście obciągać. Trwa to jakąś dłuższą chwilę, po czym odchodzę i znów zaczynam się przyglądać. Teraz kochanek pozbywa się się ubrania, kładzie sie wygodnie na łóżku a moja hotka zaczyna obciągać drugiego kutasa. Jestem cały podjarany tą sytuacją bo widzę puerwszy raz na żywo jak moja hotka ciągnie obcemu facetowi. Nie mogąc się powstrzymać podchodzę i wsadzam jej kutasa od tylu. Przez cały wieczór rżniemy ją z kochankiem na zmianę, niestety kochanek w gumce (takie mamy zasady), w końcu moja kochana żonka obciąga nam z połykiem. Trochę później razem rozmawiamy, żartujemy i idziemy spać. Jako, że śpimy w hotelu, musimy spać wszyscy na jednym łóżku, żonka oczywiście pośrodku. Zasypiamy...parę godzin później coś mnie jednak budzi, jakby ruch czy czyjiś szept. Otwieram delikatnie oko i widzę jak moja żonka miarowo porusza głową obciągając mu kutasa. Udaję, że śpię i ciekaw jestem jak sytuacja się rozwinie. Kochanek odciąga głowę mojej hotki delikatnie kładzie ja na plecach i wchodzi w nią. Zaczyna ja posuwać, ale tak cicho, żeby czasem mnie nie obudzić. Moja żona obejmuje go nogami i od czasu do czasu namiętnie się całują. Zmieniają pozycję i zaczyna ją posuwać od tyłu. Słyszę już wyraźnie jak żonka sapie i dyszy, coraz mniej zważają na to że mogą mnie obudzić. W końcu kochanek wyjmuje kutasa i spuszcza się na jej tyłek, chwilę się jeszcze całują i kładą się spać.

Rano udaję że nic nie słyszałem, jemy śniadanko, po czym żegnamy się z kochankiem i każdy jedzie do siebie. Po powrocie do domku, żona zalotnie się na mnie patrzy i pyta, czy coś słyszałem w nocy. Przytulam ją i mówię, że wszystko i że mnie to strasznie kręciło jak na to patrzyłem...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...