Skocz do zawartości
zeeloog

Ciekawe ilu kochanków wie, że nie sam ich urok zaciągnął czyjąś żonę do łóżka

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuzszego juz czasu czytam to forum i inne na temat "oddawania zony innemu". Wracam we wspomnieniach do akcji młodego wieku, gdzie zdobycie kobiety mężatki było ekscytujące z wielu powodów. Dziś już postrzegam moje uwczesne ego - dużo gorzej. Doszedłem do wniosku, ze wiele tych "zdobyczy" mogło być zwykłym wybraniem kochanka przez zonę (może nawet męża). Oni mnie wybrali, a nie ja "zdobyłem". Dziś wiem, ze tak było. Kiedyś nawet mi to przez głowę nie przeszło. Ciekawe, czy dzisiejsi Casanowowie mają jasność, że mogą być jedynie narzędziami w rękach cuckoldowego małżeństwa. Po wielu, wielu, latach wiem, że jedną seksowną żonę pewnego notabla miałem, bo ON tak chciał, i wybrali mnie sobie przechadzając koło uczelni.Nie ja byłem "myśliwym" :facepalm: . Tak jak jeden kochanek żony. Pewnie dumny, że zarwał taką laskę, a ona zadzwoniła przed tym jak wszedł do niej , z pytaniem "jesteś pewny że mogę???". Myslał, że to tylko jego urok :think:..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak być w wielu przypadkach.

Zdarzało nam się tak pogrywać w niewielkim zakresie.

Ja nic nie wiedziałem (w teorii) a Madzia flirtowała z innym relacjonując co i jak.

Było to i jest fajnie w ramach flirtu, zabaw słowno-gestowych.

Co do realnych erotyczno-cielesnych konkretów to się nie zdarzyło.

Jakoś wolimy sprawy przedstawiać jasno żeby ani siebie ani kochanka czy pary nie stawiać w nieładnych sytuacjach.

Aczkolwiek też ma to swój uroczek :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...