Skocz do zawartości
Fideo

Kinowa fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodzicie do kina, kupujecie 2 bilety na film romantyczny, siadacie w jednym z ostatnich rzędów. Zdejmujecie okrycie wierzchnie, rozsiadacie się w fotelu, po pewnym czasie siadam obok niej, ona niczego nie podejrzewa. Podczas reklam wychodzi do łazienki "przypudrowac nosek". Wychodząc niechcący ociera się swoim seksownym tyleczkiem o moje kolana. Po pewnym czasie wraca, na sali zgasili już światła, znowu ociera się o moje kolana, ale tym razem jakoś dłużej i mocniej. Całuje cię lekko w usta. Po kilkunastu minutach filmu zakłada nogę na nogę i przybliża się do ciebie opierając się głową na twoim ramieniu. Ty obejmujesz ją ręką za ramię i zaczynasz dobierać się do stanika. Wypina się do mnie swoim tyleczkiem i chcąc przybliżyć się jeszcze do ciebie, delikatnie muska mnie lewą nogą która jest w powietrzu już bez butów. Ja niby bezwladnie opuszczam lewą rękę zachaczajac o jej kolano. Jej wyraźnie zaczyna się podobać bo jej stopa już jakby przykleja się do mojej nogi. Obejmuje jej kolano, a ona zadziera swoją stopę do góry. Masuje jej kolano i przechodzę coraz wyżej za każdym razem wracając do kolana, coraz wyżej podnoszę też jej sukienkę. Dochodzę do koronkowego wykonczenia jej pończoch. Obejmuje ręką jej udo, a kciukiem delikatnie masuje jego wewnętrzną stronę. Wreszcie rozkłada trochę nogi i mój kciuk wędruje coraz wyżej aż do jej warg. Uśmiecham się czując, że nie ma bielizny. Powoli dotykam jej warg resztą swoich palców. Wyczuwam że jest już wilgotna. Wsuwam w nią środkowy palec i szybko wyjmuje. Cały klei się od jej soków postawiam jej pod usta a ona łapczywie zlizuje z niego swoje soki i daje ci gorącego calusa abyś też tego posmakowal. Ja wracam palcem do jej krocza. Kładę na jej cipce całą dłoń. Kciuk i mały palec pozostają na zewnątrz i razem ze środkowymi palcami wędrują z góry na dół. Środkowym palcem skupiam się na łechtaczce, czubkiem wyszukuje i rozpalam to miejsce. Druga ręką wędruje pod jej stanik. Rękę wypełnia jej pierś którą masuje namiętnie a twardy sutek przepuszczam między palcami. Ona głęboko oddycha i tłumi w sobie jęki, nie chce żeby inni ludzie w kinie ją słyszeli. Zanurza swój język w twoich ustach. Widać że to bardzo ją podnieca bo wypływa z niej jeszcze więcej soków które zalewają moje palce. Jej lewa ręką zaczyna masowac twoje krocze. Ja coraz intensywniej bawie się jej cipką, aż w pewnym momencie czuje dotyk jej ręki na wysokości już nabrzmialego kutasa. Wklada mi rękę pod spodnie i wolno zaczyna go masowac. Nagle czuje spiecie mięśni w jej nogach i całym ciele. Wyjmuje rękę spod moich spodni, łapie moją rękę i dopycha mój palec jeszcze głębiej, zatrzymując się głęboko w środku. Doszła :)

Pół minuty po wszystkim wychodzę z kina i kieruję się na parking by jechać do domu. Wychodząc kątem oka spojrzałem jeszcze na was, widziałem jak ona wstaje, a ty zaraz za nią. Doszedłem na parking, nagle kobieca ręką złapała mnie za ramię i odwróciła. To była ona. Bez słowa wepchnela swój język w moje usta głęboko, jak tylko umiała. Szalała nim w środku, a ja nie pozostawalem dłużny, trwało to chwilę po czym ona powiedziała "dziekuje, chciałabym ci się odwdzięczyć". Zaprosiles nas do swojego samochodu, usiadles z przodu, a my z tylu. Gdy tylko usiadlem ona dobrala się do moich spodni rozpinajac rozporek i zsuwajac je razem z bokserkami. Był już gotowy i nabrzmialy. Najpierw wziela go do ręki poruszając go wolno w górę i w dół. Wreszcie wzięła go do ust. Zaczęła wolno, ale szybko się rozkrecila i ciągnęła, jakby była mistrzynią w tej dziedzinie. Złapałem ją za włosy i dyktowalem tempo. Trwało to dłuższą chwilę, po czym odchylam jej głowę i wkladam rękę między jej nogi. Jest bardzo mokro. Ona obniża się na brzeg tylnej kanapy i szeroko rozchyla nogi, ją klekam przed nią i zakładam jej nogi na przednie siedzenia. Mam już dobry dostęp. Wsuwam język delikatnie i czuje jej słodycz. Moja ślina miesza się z jej sokami. Miarowo poruszam się językiem i czuje jak pojawia się w niej coraz więcej soków. Dopycha moją głowę łapiąc za włosy i mój język jest jeszcze głębiej, czuje jak całe jej ciało faluje. Ona zostaje w tej pozycji, a ją podnoszę się i delikatnie wsuwam swój sprzęt w jej ciasną jak się okazało cipkę. Aż jękła z rozkoszy. Posuwam ją coraz mocniej, miarowo liżąc jej twarde sutki. Nagle ona mówi "wypne ci się jak rasowa suczka, a ty mnie rżnij". Przeszła od słowa do czynu i wypiela się niezwykle kuszaco. Sprawdziłem jeszcze języczkiem czy jej cipka jest wystarczająco wilgotna. Jej wilgotność przeszła moje oczekiwania. Calutka była mokra. Wszedłem w nią od razu jak najgłębiej. Jęknęła głośno. Wiedziałem że tak jej się podoba. Posuwalem ją tak ładnych parę chwil. Jej oddech był coraz szybszy, zaczęła krzyczeć. Zdjąłem ręce z jej bioder i pozwolilem żeby już sama nadziewała się na mój sprzęt. Niedługo potem zastygla w miejscu i po raz kolejny już dziś szczytowala. Ja też byłem już bliski końca i chyba to wyczula bo rzuciła mnie na siedzenie mocnym ruchem i zaczęła mi obciągać chyba najdokładniej i najszybciej jak umiała. Niedługo potem poczułem jak moje nasienie wylewa się do jej buzi, a ona wszystko wysysa. Do ostatniej kropelki. Było cudownie. Na koniec dostałem jeszcze soczystego calusa. Oboje byliśmy w siódmym niebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...