Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy udało wam się poznać kochanka poza internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem. Jeden jest przyjacielem mojego mana. I na jakiejś imprezie po prostu tak jakoś samo wyszło. ;)

Raczej powtórki nie będzie, już nie jest singlem i wpatrzony w partnerkę jak w obrazek. A ja też nie chciałabym jej tego robić, bo zdeklarowana monogamistka. 

Drugi to mój dobry kumpel z podstawówki. Znamy się kupę lat, ale nie widzieliśmy przez kilka ostatnich. No i zaiskrzyło... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tak, w galerii handlowej na "shopingu". Szczęśliwie K opanowała entuzjazm bo zwykle reaguje spontanicznie a on był w towarzystwie żony (gdzieś była w pobliżu ;) ) i dziecka. Uściski dłoni, kilka grzecznościowych zdań i każdy w swoim kierunku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakżesz różne podejście do pytania z tematu ;)

tak i tak w obu wariantach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi poznanie czy rozpoznanie? :-)

dlatego właśnie pisałam:

jakżesz różne podejście do pytania z tematu ;)tak i tak w obu wariantach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poznać a nie rozpoznać

M: Wobec tego też.

Pytanie sformułowane było nieprecyzyjnie :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na treningu.

Pan był jedynym, rodzyneczkiem, na typowo babskich zajęciach .

Stawał zawsze w pobliżu, najcześciej tuż za mną.

Zaczęliśmy rozmawiać i ...

Poszło.

Oboje z rożnych przyczyn aktualnie nie ćwiczymy, no- poza treningiem sam na sam :P

Drugiego poznałam w samolocie , w drodze na zlot w Poznaniu :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy jakiego kochanka i w jakiej fazie związku - Czy za czasów świadomej zdrady kontrolowanej czy nieco wcześniej ;) Bo wcześniej się udało :D - ale niosło to za sobą bagaż różnych niefajnych uczuć i wydarzeń.

A kiedy już jako małżeństwo otworzyliśmy się erotycznie na świat to ... nigdy nie podejmowałam próby poderwania kogokolwiek a nawet jeśli gdzieś coś miało się wydarzyć i była szansa na wykorzystanie tego w celach cuckoldowych to raczej studziłam zapały i swoje i tych mężczyzn. Jakoś zawsze z nimi byliśmy związani biznesowo, a tych spraw wolimy nie mieszać. Internet i tego typu fora dają przynajmniej pewność, że osoby tu poznane wiedzą w jaki układ wchodzą i te znajomości są zawierane w tym konkretnym celu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...