Skocz do zawartości
lukasek11

Renata i jej panowie

Rekomendowane odpowiedzi

Wszstko w planach . Mam nadzieję , że w następnych częsciach dopowiem więcej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisarz ze mnie żaden ale chiałem dodać coś od siebie . Na bardzo długo zapominałem o tym opowiadaniu. Postaram się  sobie i wam przypomnieć o nim 

Gdy wrócił po dobrej godzinie nie mówił zbyt wiele . Wydał tylko jedna komendę po dłuższej chwili . Kazał położyć mi się obok jego łoża na dywanie i spać . Wykonałam polecenie . Tak spokojnie miał zakończyć się mój dzień ale jak to bywa tylko miał . Zasnęłam dość szybko . Sen nie trwał zbyt długo . Obudził mnie on . Właściwie ocknęłam się z chwilą podniesienia za włosy niezbyt mocne uderzenie w twarz dopełniło dzieła

-Wstawaj suczko chce mi się – Spojrzałam na jego krocze i już wiedziałam co mnie czeka

-Miałem zły sen . Mali chłopcy jak twój mąż biegną czym prędzej do mamy a faceci ruchają swoje suczki

Pociągnięciem za włosy zbliżył moją twarz do sterczącego penisa . Bez słowa bez wyraźnego nakazu zabrałam się do pracy . Byłam w tym coraz lepsza . Pierw delikatnymi muśnięciami całowałam całe prącie . Chwilę lizałam jak grzeczna dziewczynka loda . Nie zapomniałam o pieszczotach jąder . Im też poświeciłam uwagę . Jednak mój pan nie mógł długo wytrzymać bez wciskania gdzieś swojego pala . Szkoda że tym miejscem w tej chwili zostało moje gardło a moje gorączkowe próby łapania oddechu tylko dodatkowo go rajcowały . Błagałam w myślach o szybki koniec . Ten nie następował . Pan wygodnie położył się na łóżku a mnie nogą dociskał do swojego krocza . Penis głęboko w mej buzi potęgował odruch wymiotny . Ślina zlewała obrabiany organ . Widząc to pan lekko uniósł się na łóżku ręką wyciągnął penisa z mych ust i wytarł go o moje włosy . Dziwne czy bardziej straszne było dla mnie to że czułam podniecenie . Czemu jeszcze nie doszedł zadawałam sobie w myślach to pytanie . Pan kolejny raz mnie zaskoczył to co zrobił trochę mnie przerosło . Odwrócił się do mnie tyłem i wydał krótkie lecz stanowcze polecenie

-Liż mi rów

Czyżby własne uszy mnie zawodziły . Lecz nie . Mój Pan zrobił gwałtowny ruch do tyłu i zrzucił mnie z łózka . Spadłam plackiem na plecy . Już po chwili podniesienie głowy do góry uniemożliwił mi on . Przykucnął nade mną w rozkroku .

-Masz co chciałaś – wycharczał

Zaczął jeździć tyłkiem po mej twarzy . Było to bardzo nieprzyjemne . Zapach mimo że nie był straszny to jednak sytuacja budziła wstręt .

-Wystaw język dziwko chcę go czuć

Wystawiłam zgodnie z wolą . Obrzydzenie potęgowało. A jemu sprawiało to przyjemność . Zabawa nie trwała długo . BO po kilku minutach cała moja twarz zalewana była spermą . Facet musiał stosować mega dietę bo wytrysk był bardzo obfity . Bałam się ruszyć . Pan padł obok mnie wyraźnie zadowolony .

-Zbierz z twarzy ile się da i jedz białEczko

Co było robić . Niemal nie unosząc się z podłogi zbierałam palcami spermę z mej twarzy . Raz po raz palec z nasieniem lądował w mej buzi .

-Jeszcze tu trochę masz – wskazał na kroplę nektaru spływająca po jego prąciu

Bez zwłoki zajęłam się i tym . Używałam tylko języka i ust . Ssałam jak bym jadła loda bambino albo jak... zawodowa dziwka . Zrobiło to wrażenie na mym oprawcy

Reszta nocy nawet nie warta jest opisywania . Ot dostałam pozwolenie umycia się i spania dalej . Oczywiście obok łóżka .

Wcześnie rano obudziło nas głośne pukanie do drzwi . I jakieś krzyki dwóch mężczyzn .

-Cholera co oni tu robią

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...