Skocz do zawartości
lukasek11

Renata i jej panowie

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje wszystkim którzy czytają moje wypociny . Zainteresowanie zawsze motywuje do pracy . Pewnie się powtarzam ale chce zaznaczyć że opowiadanie to kompletna fikcja . Wszelkie postaci , sytuacje z rodziły się w mojej nieco chorej wyobraźni . Pozdrawiam i zapraszam do czytania

Mogłam spodziewać się wszystkiego ale to co zobaczyłam i poczułam po otwarciu drzwi kompletnie mnie zaskoczyło . Z głębi domu dochodził cudowny zapach . Czyżby czekał na mnie z kolacją ? Kolejną zaskakującą rzeczą był ubiór mojego tymczasowego pana . Byłam przygotowana nawet na wielkie otwarci w stroju Adama a tu proszę czarny garnitur czerwona koszula , czarny krawat i eleganckie świeżo wypolerowane buty . Na jego twarzy malował się dziwny uśmiech a w oczach zobaczyłam władczość . Kiedy widziałam go po raz ostatni miał krzaczastą brodę , dziś była

mniej obfita i ładnie przystrzyżona . Głowa tradycyjnie ogolona na zero a brzuch jak by ciut mniejszy ale może to było tylko złudzenie .

• Witaj moja piękna .

• Dzień dobry

• Nawet nie wiesz jak miło widzieć cię przed moimi drzwiami w tym stroju . Widzę mój prezent pasuje jak ulał . Czyli czarny dobre przesłał wymiary

• Tak . Wszystko pasuje dziękuje panu za prezent

• Z tym panem lalka to spokojnie . Będzie na to bardziej odpowiedni czas , Na razie zapraszam cię na kolację – mówiąc to gestem zaprosił mnie do środka

• Jak mam się do ciebie zwracać

• Po imieniu na razie rzecz jasna . Gdy ten przywilej się skończy na pewno dam ci znać

W kuchni czekała już na nas gotowa kolacją. Zapalone świece i zapach lawendy stwarzały intymną atmosferę. Choć muszę przyznać , że kolacja pachniała i wyglądała znakomicie . Niby prosty kurczak a podany smakowicie .Usiedliśmy po przeciwnych stronach małego 4 osobowego stołu . Rozmowa niczym nie przypominała rozmowy uleglej kobiety ze swym panem . Do czasu . Tadeusz zaczął pokazywać prawdziwą twarz . Wypytywał o intymne szczegóły mojego życia erotycznego z Arturem . Potem zupełnie bez cienia emocji zapytał jak to się stało , że zostałam dziwką murzyna . Jego bezpośredniość coraz bardziej mnie zaskakiwała i denerwowała ale nie mogłam tego okazywać . Opowiedziałam wszystko zgodnie z prawdą . Widziałam, że cała historie i tak już zna od mojego pana . Wiec wszelkie kłamstwa skończyły by się bolesną karą .

• W tym momencie moja laleczko a właściwie moją suczko kończymy z uprzejmościami . Teraz miła musisz być już tylko ty . Przez najbliższy tydzień jestem twoim panem . Każdy mój rozkaż musisz wykonywać bez najmniejszego sprzeciwu . Choć bym kazał ci się oddać bezdomnemu na środku dworca . Masz to zrobić z uśmiechem na ustach i z wdzięcznością za łaskę . Tak ?- mówił wolno

• Tak mój panie

• Tresura widać działa na ciebie idealnie . Murzyn miał rację . Poza rolą mojej zabawki będziesz wykonywała tu wszystkie kobiece obowiązki . Seks jak wiesz lubię często i długo . Choć rżnięcie ciebie nie będzie miało z pospolitym seksem wiele wspólnego . Co do ubioru będziesz chodziła tylko w pończochach ewentualnie w rajstopach i szpilkach . Chyba że , ja zadecyduje inaczej . Wszystko jasne suniu?

• Tak panie – odpowiedziałam mechanicznie

• W łazience jest opakowanie twoich tabletek antykoncepcyjnych . Masz je stosować codziennie . Nie chce mieć problemu na głowie . Co do naszych zabaw to wszystkiego się dowiesz na bieżąco . A teraz pora na deser i zaczynamy .

Palcami pokazał , że mam odpiąć łańcuszek spomiędzy piersi . Tak też zrobiłam .Odpięty Materiał zatrzymał się na moich sterczących sutkach .Tadeusz w tym czasie wyszedł z jadalni . Po chwili wrócił niczym kelner z małą zakrytą paterą .Jego dziwny uśmieszek zapowiadał niespodziankę . Choć to małe słowo jak na szok który przeżyłam po uniesieniu kopuły . Na srebrnej tacce leżało moje nagie zdjęcie . Wiem że zrobił je Frank podczas jednej z naszych zabaw . Zdjęcie zostało przyozdobione …... spermą . Która od razu zakatowała moje zmysły swoim nieprzyjemnym zapachem .

• Frank wysłał mi to zdjęcie na telefon . A ja je tylko wydrukowałem . NO i oczywiście podlewałem żeby nie wyblakło .- wyjaśnił a z jego twarzy nie schodził uśmieszek

• yyy – nie wiedziałam co powiedzieć

• Nic suczko nie musisz mówić . Chciałem tylko żebyś widziała jak bardzo się ciesze na samą myśl rżnięcia ciebie . Męczy mnie to gadanie . Chodźmy najpierw do salonu

Weszliśmy do salonu . Tadeusz włączył cicho szybką muzykę a sam wygodnie rozsiadł się w fotelu .

• Zatańcz dla mnie

Z głośników poleciała głośniejsza muzyka . Zaczęłam swój zmysłowy taniec . Dziwne ale chciałam jak najlepiej wypaść tak jakby opinia tego człowieka cokolwiek znaczyła .Schowałam gdzieś głęboko dawną odrazę . Wypędziłam z siebie wiele myśli tak abym i ja miała coś dla siebie . Nie zajmowałam się myśleniem o Arturze czy Franku . Teraz istniał tylko Tadeusz i moje zmysłowe ciało wijące się w rytm muzyki . Delikatnie masowałam się po częściowo odkrytych piersiach . Druga dłoń sunęła w dół . Wiem jak kręci facetów taki typ tańca. O wiele bardziej niż szybkie zrzucenie ciuszków . Zabrałam materiał z prawej piersi i natychmiast zasłoniłam ją dłonią . Takie zakrycie dodawało dodatkowej pikanterii. Tadeusz z trudem opanowywał swoje podniecenie . Ciężko mu było utrzymać ręce na wodzy . Zwłaszcza gdy widział jak ślina opada na podniesioną pierś . Potem chwila na wmasowanie jej . Druga dłoń podwinęła sukienkę i odnalazła źródło rozkoszy . Najpierw delikatnie masowałam po obrzeżach a potem zanurzyłam w środku dwa palce . Z ogarniającej rozkoszy zamknęłam oczy . Gdy je otworzyłam byłam na skraju orgazmu . A Tadeusz siedział kompletnie nagi . Mój wzrok przykuł jego długi stojący penis . Mógł mieć ze 22 cm i kilka ładnych centymetrów w obwodzie . Już wiedziałam że czeka mnie nieziemska rozkosz gdy zostanie nabita na to cudo . Tadeusz nie wytrzymał podszedł do mnie zdecydowanym krokiem .Jego stojący członek bujał się w rytm kroków . Złapał sukienkę w pół i jednym silnym ruchem rozerwał ją . Chwile mocowania z oswobodzeniem ramion i strzępy ubrania wylądowały na dywanie

• I właśnie taką chce cię widzieć do końca tygodnia . Odkąd cię zobaczyłem na wspólnym obiedzie marzyłem o tej chwili – Jego ręce zaczęły brutalnie ugniatać moje piersi

• Marzyłem aby ściskać te twoje wielki balony . Jak wiesz moja małżonka miała dużo mniejsze . A ty masz idealne .

• Są tylko twoje mój panie – odezwałam się

• Wiem . Cała jesteś moja , zdana na moją łaskę . - on mówił dalej a ja nie kontrolowałam już nawet swych rąk . BO to jedna z dłoni zacisnęła się na tym wielkim penisie i stymulowała go – Widzę , ze nawet bez poleceń wiesz co masz suko robić . Tylko pamiętaj , że dziś cię kara nie ominie

• Za co panie ?

• A choćby za odzywanie się bez pytania . Zapominasz że jesteś tu w roli mojej zabawki . Twoje uczucia i odczucia w tym momencie nie mają żadnego znaczenia . Liczy się tylko moje zadowolenie . Ale skoro tak bardzo chcesz wiedzieć za co zaraz cię ukaże . Za to żę przez te wszystkie lata zachowywałaś się jak cnotka a teraz stoisz tu naga jak pospolita dziwka

Puścił mnie na chwile i ze swoich spodni wydobył gruby skórzany pas . Przeszły mnie dreszcze .

Tadeusz rozsiadł się ponownie w fotelu .

• Podejdź tu do mnie na kolanach

Gdy zbliżyłam się suczym chodem do jego szeroko rozstawionych nóg .

• Powoli suko .Dam ci szanse .Zaraz zaczniesz robić najlepszą laskę w swojej karierze . Ja w tym czasie cię ukarze . Połączę dwie przyjemne rzeczy w jedną zabawę . Choć nie powiem przyjemne głównie dla mnie . A twoja szansa jest w zegarku

W zegarku pomyślałam zdziwiona .

• Twój fagas mówił jak się zabawiacie . A ja to lekko urozmaicę .. Im szybciej zaleje twoją twarz tym mniej pasów oberwiesz . Pasy nie będą może mocne bo chce mieć jeszcze dużo pożytku z twojej dupy ale kilkanaście pasów na pewno cię zaboli . Więc ty ssiesz a ja co powiedzmy 20 sekund wale

Bez zwłoki zaczęłam bawić się penisem pana Tadeusza . Wykorzystywałam nabrane doświadczenie . Wiem mówię jak rasowa dziwka ale co poradzić nie chciałam dostać zbyt dużo pasów.. Po chwili pas uderzył w moje pośladki . Faktycznie pierwsze uderzenie nie było mocne . Nawet spowodowało wiesze podniecenie. Ssałam pieściłam językiem czubek penisa ale kilka pasów dalej . Nie czułam żądnej oznaki zbliżającego się wytrysku . Zaczęłam się trochę niecierpliwić a każde uderzenie zabierało mi cenne sekundy . Już wiedziałam , że muszę się wykazać inaczej długo będzie mnie tak bił . Tyłek niby wyćwiczony ale już pobolewał. Zmieniłam technikę..Jedną ręką delikatnie masowałam jądra . A jeżykiem jeździłam od dołu do góry dłużej poświęcając na pieszczenie żołędzi. Co jakiś czas starałam się jak największą część penisa schować w ustach jednocześnie stymulując jeżykiem. Opłaciła się ta zmiana bo po chwili widziałam pierwsze oznaki stanu jak ja to nazywam przed wytryskowego . Nie miałam zegarka ale Panu chyba było na tyle dobrze , że bił mnie rzadziej . Wydawało mi się że ostatnie uderzenia padały spokojnie co 30 sekund . Chciałam dokończyć sprawę ustami ale Pan miał inny plan .Chwilę przed wyciągnął swojego penisa z mych ust i zaczął się masturbować . Po chwili seria obfitych wytrysków zalała moją twarz część poleciała na włosy . Na szczęście strzały ominęły oczy czego nigdy nie lubiłam . Pan Tadeusz zebrał palcem swoje nasienie z mojej brody i podał mi je do wylizania . Zrobiłam to grzecznie jak na sukę przystało. Jeszcze kilka razy tak zrobił . Widziałam jego zadowolony wzrok wpatrzony jak łapczywie zlizuję spermę z palca .

- Frank miał rację mistrzyni z ciebie , Laska w twoim wykonaniu jest nieziemska .

Ciąg dalszy na pewno nastąpi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz nowa część choć chciało by się dłuższą . Musze poukładać swoje pomysły z w całość aby od czytania nie bolały zęby .

....

Też mi komplement . W ostatnich tygodniach swojego nowego życia słyszałam go już wiele razy . Wiedziałam , że praktyka przyniosła efekty . Myślę jak dziwka i coraz częściej mi się to zdarza .Wyglądam nie lepiej . Klęczę naga przed ojczymem mojego męża zdana na jego łaskę .

- Królewno budzimy się - wytrącił mnie z zamyślenia

- Przepraszam panie

- Tak lepiej , nie uważasz wiec muszę wymierzyć ci karę . Wstań - zakomunikował groźnie

Bez słowa sprzeciwu wstałam . Pan usiadł wyprostowany .

- Nogi szeroko - kolejna komenda

Stałam z szeroko rozstawionymi nogami jak na ścięcie

- Dłonie na dupę , cyce do przodu głowa wysoko

Wykonałam polecenie

- Teraz kara - Mówiąc to uderzył mnie z góry otwartą dłonią w prawą pierś .

Zabolało aż przeszedł mnie dreszcz. Kolejny identyczny cios padł na lewą pierś .

- Przewinienie nie było jakieś przesadne więc kara ma bardziej charakter poglądowy .

Ulżyło mi . Po dwóch pseudo klapsach czułam ból a co dopiero po większej ilości . I nagle zmiana o 180 stopni . Pan zaczął masować mi cycki z czułością . Raz jeden raz drugi sutek lądował w jego ustach . Czułam narastające mrowienie między nogami . Momentami zbyt agresywnie je ściskał ale przez tydzień są jego własnością . Jego Lewa dłoń dotarła do mojego wzgórka rozkoszy i momentalnie zatopiła w niej palce . Pierw delikatnie z czasem zwiększając intensywność . Wtem klaps mnie sparaliżował .Dłoń trafiła w moją wilgotną rozgrzaną cipkę . Co prawda zrobiłam tak kiedyś sama sobie pod wpływem durnego filmiku o tyle ten klaps męską dłonią był zupełnie nowym doznaniem . Mocniejszy i kompletnie niespodziewany .

Efekt? Dziwne ale po pierwszym bólu poczułam narastające podniecenie . Może jednak jestem

suką .

Pan nie przerywał zabawy i dalej mnie pieścił . Właściwie to bawił się moim ciałem w końcu miał do tego prawo . Przerwał w najgorszym momencie , gdy chwili brakowało od osiągnięcia

spełnienia . ON natomiast opadł na fotel a na jego twarzy gościł znany już mi uśmieszek .

- Twój orgazm tez jest w moich rękach . I to ja zdecyduje kiedy i czy go przeżyjesz .

Najchętniej wyrwała bym się i dokończyła wszystko własnoręcznie ale nie uszło by mi to na sucho. Pan wymierzył by srogą karę . A ja nie chciałam już więcej bicia. Choć po licznych zabawach w sukę i pana coraz bardziej rajcuje mnie dominacja ale nie sadystyczna i bezsensowną

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy na dalszą część opowiadania. Pozdrawiamy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mała nowa część z przeprosinami . 

-Czas pogadać - powiedział nagle

Ja tu stoję naga na skraju orgazmu a on chce rozmawiać .

- Oczywiście ty będziesz mówić tylko jak cię wyrażenie o to poproszę . Zajmij pozycję jak na uległa przystało

Klęknęłam blisko jego stóp . Pogłaskał mnie dłonią po głowie jak dobrego psa. Właściwie jak dobrą sukę . Niby nic ale poczułam się dotknięta .

• Popatrz mała jak to się czasy zmieniają kiedyś jak dostałaś ode mnie klapsa strzelałaś mnie w twarz . Dziś naga jesteś skłonna zrobić dla mnie wszystko choćbym chciał całowanie stóp czy dupy . Ty bez sprzeciwu zrobisz wszystko . Miałem nawet kiedyś plan nagrać cię jak bierzesz prysznic u nas w łazience a potem małym szantażem wymusić co nieco . Jednak plan się posypał gdy matka twojego nieudolnego mężusia znalazła ją chwilę przed twoją wizytą w łazience . Dopiero jak odjechaliście zrobiła awanturę . Naiwnie uwierzyła , że chciałem nagrać jak się kochamy po prysznicem . Potem już nas tak nie odwiedzaliście . Wiesz ile razy próbowałem was podglądać podsłuchać jak jęczysz . I wiesz co się dowiedziałem , żę ten marny fiutek nie potrafi ci należycie dogodzić . Twoje jęki były płaskie bez wyrazu .

Niby nic nowego nie powiedział bo wszystko wiedziałam lub domyślałam się

• Mam rację co do twojego mężulka .

• Kocham go bardzo

• Tak tak to wiem . Ale nie potrafi cię zaspokoić

• To nie prawda – Nie wiem czemu zaprotestowałam

• Pamiętasz jak podsłuchiwałaś mnie z Marysią

• Nie robiłam tego

• Karę za te kłamstwa wymierzę ci później .

• Jakie kłamstwa

• Po pierwsze za dużo gadasz . Po drugie mąż nie potrafi cię zerżnąć I to jest fakt . A po trzecie wiem że podsłuchiwałaś

• Przepraszam – zrozumiałam swoje położenie I wolałam przeprosić

• Przeprosiny nic nie dadzą . Ale zawsze chciałem wiedzieć co czułaś klęcząc pod naszymi drzwiami

• Chciałam posłuchać ze zwykłej ciekawości . Tak głośne przeżywanie orgazmu w tamtym okresie było dla mnie czymś zupełnie obcym . Mama tak głośno krzyczała . Po charakterystycznym klaskaniu słyszałam w jakim tempie to robiliście . Chciałam wtedy żeby mój mąż był właśnie taki

• Jaki? Żeby był z niego dobry jebaka ?

• Tak właśnie . Z nim na orgazm trzeba się napracować .

Dalsza część rozmowy nie wiele zmieniała . Ot przechwałki , pokazywanie swojej wyższości . Starał się uświadomić mi w jak kiepskim jestem położeniu .Wiedziałam to doskonale . Nagle mój nowy pan wstał . Z jedną ręką u nasady penisa drugą złapał mnie za podbródek . I wymierzył kilka klapsów …... członkiem . Dziwne doznanie . Zwłaszcza , że nie powiedział nic w trakcie I po fakcie . I wyszedł z pokoju spokojnym krokiem . Bałam się zmienić pozycji aby nie rozwścieczyć go . Wrócił po ok 30 minutach kompletnie ubrany . Oznajmił że wychodzi . Powiedział coś o czasie wolnym dla mnie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...