Skocz do zawartości
Alice

Problem z erekcja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie podjelam tematu z moim kochankiem.

Szanuje jego wybor , skoro nie uwazal za stosowne mi powiedziec sam- nie bede sila ciagnac go za jezyk.

Natomiast porozmawialam o calej sytuacji z malzonkiem, ktory od czasu do czasu w mojej ocenie rowniez potrzebuje " wsparcia"- I to nie byla trudna rozmowa, w koncu znamy sie I kochamy x lat i jestesmy tak blisko ze blizej sie nie da.

Moj maz rzeczywiscie " ma jaja"- nie wzial tego do siebie, postanowilismy ze bedzie lekarz, badanie, I moze medykamenty jesli tak nam doradzi.

Widze, ze Zuzia zalozyla bardzo dobry temat o Viagrze, a Jans podal ogrom informacji, za co jestem bardzo wdzieczna. Szkoda, ze moj kochanek nie umie czytac po polsku, moze pokazalabym mu i dala przyczynek do rozmowy o problemie...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

napięta sytuacja w pracy - znam to... :(

Juz wspomnialem Stress zabija Sex

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wspomnialem Stress zabija Sex

albo usypia na jakiś czas... szczęściem budzi się ze zdwojoną siłą ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo usypia na jakiś czas... szczęściem budzi się ze zdwojoną siłą

byle nie za pozno ! :doggystyle:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wtedy miałam, przy moim temperamencie to był spory problem, a był to związek monogamiczny, a dwukrotny chyba, "wydulczony" seks na pół roku...  nie służy związkowi. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wtedy miałam, przy moim temperamencie to był spory problem, a był to związek monogamiczny, a dwukrotny chyba, "wydulczony" seks na pół roku...  nie służy związkowi. ;)

Ja pamietam jak Moj maz kiedys 2 tygodnie unikal sexu , I jak wtedy go molestowalam:), to bylo za czasow mono :PAle pol roku...? Omfg...
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze Zuzia zalozyla bardzo dobry temat o Viagrze, a Jans podal ogrom informacji, za co jestem bardzo wdzieczna. Szkoda, ze moj kochanek nie umie czytac po polsku, moze pokazalabym mu i dala przyczynek do rozmowy o problemie...

Dziekuje , ze moje informacje sie przydaly :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja muszę uczciwie powiedzieć, że pomysł rozdzielenia tematów wyszedł od Jansa. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...