Skocz do zawartości
Alice

Problem z erekcja ?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja muszę uczciwie powiedzieć, że pomysł rozdzielenia tematów wyszedł od Jansa. :)

Ale Zouza zostala matka chrzestna  :indians: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy inaczej pomysł poruszenia tego temtu doskonały i dokładnie wpasował się w moje ostatniodniowe (ostatniotygodniowe wręcz) przemyslenia. Bicie się z samą sobą czy warto postawić nieostrożnymi sugestiami na szali fajną znajomość czy odpuścić i szukać dalej ....

Takc czy inaczej panowie jakoś mało chętnie wypowiadają się czy chcieliby usłyszeć od partnerki bądź kochanki zachętę do wspomagania się środkami farmakologicznymi, a jesi tak to w jaki sposób zrobic to najdelikatniej i najlepiej ... dać tylko do zrozumienia, powiedzieć wprost ... na jakim etapie znajomości ...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam skłaniać się do teorii "wprost", jeśli kolega się obrazi, trudno, najwyraźniej dojrzałości w spojrzeniu na tak istotną sprawę mu brakuje, zatem ja mówię "pa" :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam skłaniać się do teorii "wprost", jeśli kolega się obrazi, trudno, najwyraźniej dojrzałości w spojrzeniu na tak istotną sprawę mu brakuje, zatem ja mówię "pa" :D

Spojrzymy na problem "powiedziec czy nie powiedziec" moze od drugiej strony tzn.  jak to widza mezczyzni.

Jestem wieloletnim czlonkiem zagranicznego forum zajmujacego sie rowniez sprawami potencji meskiej.

Otoz jest tam kilkaset wpisow traktujacej tylko o temacie : " czy mam powiedziec mojej partnerce ze biore tabletki na potencje?"

oraz " jak najlepiej schowac tabletki zeby partnerka ich nie wykryla ?"

Takie problemy maja mezczyzni.

Jaki stad wniosek ?

Teoria "wprost" o ktorej mowi Illcia jest jedynym slusznym i uczciwym rozwiazaniem.

Nie ma sensu wzajemnie sie oszukiwac i szukac wymowek lub klamstw. Trzeba sobie wzajemnie pomoc.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój były partner miał bardzo poważne problemy w pracy. Przez dosyć długi czas seks praktycznie nie istniał, a jeśli nawet to niemal wybłagany przeze mnie. Sęk w tym, że on nie chciał w ogóle o spadku libido rozmawiać, a naprawdę starałam się być delikatna, kusić fajną bielizną, stworzyć dobrą atmosferę (dobra kolacja, wino, itd.). Wszystkie próby rozmowy krótko ucinał. 

Nie miał problemów z erekcją, ale po prostu w ogóle nie chciał seksu.

I co tu robić z takim przypadkiem? 

Naprawdę trudno przekonać faceta do tego, by dał sobie pomóc, bo to stanowi duży problem, a dziedzina delikatna, temat drażliwy.

Niestety podobnie jest u kobiet. Mało to z nas pomyślałoby: "już go nie podniecam", "na pewno ma kogoś innego"? A mało z nas ciągle "boli głowa" i nie chce w ogóle o seksie rozmawiać?

Miałam podobny okres w swoim życiu. Choroba, przepracowanie, stres, problemy w pracy, spowodowały spadek libido. On zamiast o tym porozmawiać zaczął się odsuwać, unikać seksu. Ja tak jak pisze Zo myslałam - już na niego nie działam, jest inna.

Dopiero jak się wszystko zaczęło sypać zaczeliśmy rozmawiać i wyszło szydło z worka i mogliśmy zacząć coś robić aby tą sytuację zmieniać.

Tylko jak namówić kogos aby udał się do specjalisty, aby zadbał o własne zdrowie? Można argumentować na przeróżne sposoby, jak sam nie zechce siłą nic nie wskórasz. Ambicja jakaś czy co ... tylko że nie w tę stronę skierowana, jak dla mnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ambicja jakaś czy co ... tylko że nie w tę stronę skierowana, jak dla mnie.

Moze nie ambicja , ale ..... duma. Duma z tego , ze jest sie silnym, niepokonanym, nieugientym i nie chorym : bo przeciez lekarz to choroba , slabosc itd. A mezczyzna musi fason trzymac ! Bo do tego zmusza go jego hormon : testosteron.

A wiec po trupach do przodu i nie wazne ze ta DUMA kosztuje zycie i zdrowie.

Tak , mezczyzna to trudny przypadek .

Zadne racjonalne powody do niego nie przemowia. Nie bo nie i tak sie zazwyczaj konczy dyskusja.

Ale czasami jest nadzieja , chwila slabosci go dopadnie i otworzy sie furtka porozumienia.

Wtedy nalezy z niej delikatnie skorzystac z calym kobiecym wyczuciem i sprytem.

Otworzylem na tym forum Sondaz na temat badania krwi na okolicznosc  podwyzszonych wartosci PSA (czyli rak prostaty) .

Pomimo wielu tysiecy odslon na tym forum to zgloszen przeprowadzonych badan krwi jest kilka.

O czym to swiadczy ? Duma nie pozwala oddac krwi i sie przebadac !

Ale nazwijmy to wreszcie po imieniu : to GLUPOTA i nic wiecej !

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój małżonek z reguły przy pierwszym kontakcie seksualnym z nowa kochanka potrafi kilka razy stracić erekcje- stres ...Ze mna rzadko.Dlatego porozmawialiśmy i zaproponowałam mu pójście do specjalisty i pomoc :)Z pewnością pokaże mu temat Zuzy i Jansa , o Viagrze, to kopalnia informacji.

Najlepiej jesli Malzonek sam przedstawi swoj problem tutaj na forum. Moze uda sie cos trafnie doradzic ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto wie, Jans :)

Dziękuję.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie ambicja , ale ..... duma. Duma z tego , ze jest sie silnym, niepokonanym, nieugientym i nie chorym : bo przeciez lekarz to choroba , slabosc itd. A mezczyzna musi fason trzymac ! Bo do tego zmusza go jego hormon : testosteron.A wiec po trupach do przodu i nie wazne ze ta DUMA kosztuje zycie i zdrowie.Tak , mezczyzna to trudny przypadek .Zadne racjonalne powody do niego nie przemowia. Nie bo nie i tak sie zazwyczaj konczy dyskusja. Ale czasami jest nadzieja , chwila slabosci go dopadnie i otworzy sie furtka porozumienia.Wtedy nalezy z niej delikatnie skorzystac z calym kobiecym wyczuciem i sprytem.Otworzylem na tym forum Sondaz na temat badania krwi na okolicznosc podwyzszonych wartosci PSA (czyli rak prostaty) .Pomimo wielu tysiecy odslon na tym forum to zgloszen przeprowadzonych badan krwi jest kilka.O czym to swiadczy ? Duma nie pozwala oddac krwi i sie przebadac !Ale nazwijmy to wreszcie po imieniu : to GLUPOTA i nic wiecej !

Zgadzam się w całej rozciągłości. Męska duma to przyczyna wielu chorób, a czasem nawet śmierci.Dobrze wiedzieć o tych badaniach krwi na PSA, będę musiała i tego dopilnować. A kto za mnie będzie myślał o badaniach, przeglądach itp. :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w całej rozciągłości. Męska duma to przyczyna wielu chorób, a czasem nawet śmierci.Dobrze wiedzieć o tych badaniach krwi na PSA, będę musiała i tego dopilnować. A kto za mnie będzie myślał o badaniach, przeglądach itp. :)

Tak, spojrz moze tutaj  https://www.cuckoldplace.pl/topic/10389-psa-pytanie-do-panow-i-nie-tylko/

A kobiety sa przeciez niezastapione. Tylko kto je doceni ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...