Skocz do zawartości
Alice

Problem z erekcja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pojechalismy dzis na pozegnalna przejazdzke ( znow 2 tygodnie czekania.... :( ).

Cala droge zastanawialam sie czy w ogole podniesc ten temat.

Wczoraj pilismy wino I jedlismy truskawki, on zagail ze truskawki to wspanialy afrodyzjak.

Zasmialam sie i powiedzialam ze to on jest moim afrodyzjakiem, ale ze czasem mezczyzni biora " te" tabletki .

Dalam mu szanse na to, zeby - jesli zechce- sam chocby zartem - powiedzial mi , ze on tez, I ze to nic takiego.

Gotowa bylam goraco go zapewnic ze I owszem.

Ale on patrzac mi w oczy powiedzial, ze przy mnie nikt nie potrzebuje " wspomagania" , bo wystarczy ze po prostu jestem w poblizu a to samo przychodzi ....

Nie wiedzialam co powiedziec , skoro w jego kosmetyczce jak byk lezy pudelko pigulek....

No nic.

Donosze, ze wieczor sie udal, bylo cudownie. Rano zanim wstalismy a potem po sniadaniu rowniez .... :P

Zobaczcie, co w UK w damskiej toalecie dzis na mnie popatrzylo z dozownika na scianie.

Zrobilam zdjecie I pokazalam mu, kiedy pilismy kawe .

Moze ja sobie tez sprobuje :D, tylko lojalnie go o tym uprzedze, zeby byl gotow na ekstremalna jazde :D

post-3873-0-09036200-1386340380_thumb.jpg

post-3873-0-94131700-1386340427_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najwazniejsze , ze wieczor udal sie wspaniale i ciag dalszy rowniez .

A to czy przy "pomocy" czy bez to chyba nie takie wazne.

Liczy sie rezultat. Moze przyjdzie czas na tego typu bezposrednie rozmowy ?

Po pink venus nie spodziewaj sie ekstremalnej jazdy to tylko mieszanka lagodnie dzialajacej guarany, ginseng oraz argininy.

Sa to preparaty dzialajace rowniez dla mezczyzn. Ale tylko stymulujaco.

Nie ma cudow , jesli chcesz miec odlot to wez cos dzialajacego.

Tutaj sklad tego produktu :

Ingredients: Maltodextrin, L' Arginine, Hydrochloride Microcrystalline Celluose, Griffonia Seed Extract, Methylcelullose, Titanium Dioxide, Glycerine, Guarana, Seed Extract, Magnesium Stearate (vegetable source), Zinc Oxide, Niacin, Gingko Biloba Leaf Extract, Stearic Acid, Panax Ginseng Extract.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, a co mi polecasz ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, a co mi polecasz ? :)

Alice !

Jak na razie nie skarzylas sie na potrzeby w tym zakresie ale chetnie polece to czy owo. Dalsze info na PW :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrzebowalam dotad dopalaczy, ale skoro obiecujesz odlot .... :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrzebowalam dotad dopalaczy, ale skoro obiecujesz odlot .... :P

Sorry , zle mnie zrozumialas. Nie mialem na mysli dopalaczy. Tradycyjny odlot przy pomocy dozwolonych srodkow . Tylko to co jest medycznie akceptowane. Dopalacze i inne podobne uwazam za szkodliwe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry , zle mnie zrozumialas. Nie mialem na mysli dopalaczy. Tradycyjny odlot przy pomocy dozwolonych srodkow . Tylko to co jest medycznie akceptowane. Dopalacze i inne podobne uwazam za szkodliwe.

A z dozwolonych medykamentów? Odlot zawsze brzmi kusząco...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z dozwolonych medykamentów? Odlot zawsze brzmi kusząco...

Z wlasnego doswiadczenia wiem , ze jedne medykamenty dzialaja lepiej a inne gorzej. Inne sa dla mezczyzn inne dla kobiet. Jednak wszystkie sa objete obowiazkiem recepty , czyli to lekarz musi indywidualnie ocenic sytuacje i przepisac odpowiedni lek.

Odradzam stosowanie znajdujacych sie na wolnym rynku preparatow ktore obiecuja bardzo duzo poniewaz sa to wszystko slowa bez pokrycia w rzeczywistosci tak jak np wyzej wymieniony Pink Venus bedacy mieszanka roznych preparatow o watpliwym wspolnym dzialaniu.

Rzeczywiscie sa srodki polepszajace doznania seksualne prowadzace do uzyskania orgazmu czy tez tzw. odlotu zarowno u kobiet jak i u mezczyzn lub tez do jego zagwarantowania w przypadku przedwczesnych ejakulacji . 

Tak wiec sa srodki ale trzeba sie skonsultowac z lekarzem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostajac jednak przy temacie "Problem z erekcja" chcialbym chcialbym przedstawic jedna z lepszych kombinacji dla udanych erekcji podczas seksu : wieczorem 2 x Tadalafil 20 mg a rano przed sniadaniem 1 x Sildenafil 100 mg no i ewentulanie po poludniu przed obiadem 1 x Sildenafil 100 mg. W ten sposob powinien byc zagwarantowany caly dzien bez problemow z erekcja.

Oczywiscie taka kombinacja powinna byc konsultowana medycznie. Ale funkcjonuje super.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...