Skocz do zawartości
lukjohn

Sissy slave

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek SISSI_MAID_SLASK

2 przyjaciółeczki :-) ?

tak funkcjonujemy. Było fajnie. Zona dala tylka jak zawodowa hotka, najpierw w cipeczke pozniej w tylek. Ja bawilam się z ich kolegą. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, no..... , ladne stopki masz "Cipko" ;) . Zaimponowalas miSadze , ze nie bedziesz musiala dlugo czekac na swojego Kochanka ...  :redevil: A teraz, ladnie poprosze o foteczke "cipki" w damskich majteczkach ;) , a nie ukrywam, ze i ta "damska" fryzurke tez chetnie bym zobaczyl. Do dziela zatem :indians:

:)

post-9659-0-50065900-1398677467_thumb.jpg

post-9659-0-74489800-1398678179_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, no..... , ladne stopki masz "Cipko" ;) . Zaimponowalas mi

Sadze , ze nie bedziesz musiala dlugo czekac na swojego Kochanka ...  :redevil:

A teraz, ladnie poprosze o foteczke "cipki" w damskich majteczkach ;) , a nie ukrywam, ze i ta "damska" fryzurke tez chetnie bym zobaczyl.

Do dziela zatem :indians:

Jaski zaskoczyłeś  mnie a sadziłam że Cię znam  :o  :)

Jak to Twoja jakaś ukryta fantazja to ci pomalujemy paznokietki zrobimy makijaż ubieżemy i na miasto :lach:

Ja wiesz przecież że jestem otwarta na wszystko !!!! :)

Zuzia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym tygodniu po raz pierwszy przebrałem się za sissy. Założyłem na siebie komplet bielizny erotycznej, który jakiś czas temu kupiłem swojej Pani i którym okazał się lichy - znacznie odstający od tego, co obiecywały zdjęcia. W efekcie po jednym założeniu przez Panią, trafił do szafy.

Moja Pani jest 20 cm niższa ode mnie, więc ledwo się w niego zmieściłem. Komplet jest czarny - koronkowo-lateksowy. Składa się z majtek, gorsetu, bolerka i pasu do lateksowych pończoch. O ile Pani wyglądała w tej tandecie mało dystyngowanie - to do pozycji w związku, do której aspiruję, pasował jak ulał. Czułem się jak tani, żałosny sissy. Do kompletu dobrałem sobie kapelusz Pani i jej biżuterię. Kiedy stałem tak przed lustrem, zrozumiałem, jak to się dzieje, że w takich ciuchach faceci, którzy pozwalają się przeistoczyć w sissy, są w stanie przełamać wszelkie granice. W tym stroju gotów byłbym się upodlić. A gdybym ogolił nogi i założył jakieś buty na obcasie, niejeden Pan by mnie chciał. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz jakieś fotki z tego przymierzania ? :)

Nie. Ale zamierzam je powtórzyć i wtedy się pojawią na pewno. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komplet jest czarny - koronkowo-lateksowy. Składa się z majtek, gorsetu, bolerka i pasu do lateksowych pończoch.

bosko to brzmi :) a masz do tego te lateksowe pończoszki ? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bosko to brzmi :) a masz do tego te lateksowe pończoszki ? :)

Tak, ale są za małe i nie jestem w stanie ich przypiąć do pasa. :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O to jest temat dla mnie. Chęć przeistaczania się w kobietę jest we mnie od zawsze.  Moją ukochaną żonę poinformowałam o tym już na początku naszej znajomości. Połowa mojej szafy to damskie ciuchy. Bielizny męskiej w ogóle nie mam. Ubrania wierzchnie staram się kupować w typie unisex. Całe ciało przynajmniej raz w tygodniu starannie depiluję. W związku z tym, że tak właściwie nie jestem prawdziwym mężczyzną to nazwa "Sissy" doskonale odzwierciedla moje ja. Nie muszę pisać, że uwielbiam w takim stroju uprawiać sex, bo to chyba oczywiste, ale też jestem od sprzątania domu, zmywania, gotowania itp.. A i tak mam wrażenie, że jeszcze za mało się poświęcam mojej Pani. w każdym razie pracuję nad tym :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...