Skocz do zawartości
lukjohn

Sissy slave

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tu Jola :) mam pytanie głównie do Pań. Czy macie doświadczenia albo może korciło was żeby zorganizować spotkanie z bullem w którym wasza sissy jest traktowana jak wasza koleżanka i pomaga wam zadowolić bulla? Przyznam że od jakiegoś czasu kręci mnie wizja gdzie ja i Piotr ubieramy takie same komplety bielizny i szpilki a potem jesteśmy wykorzystywane przez wielkiego bulla lub dwóch...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tym wypadku tak jak na filmiku w zalaczonym wczesniej filmie chodzi o to zeby rogacz wylizywal sperme z hotki swoja czy to byla sperma bylla??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sissy - to moja pasja. Wolałbym mieć możliwość w domu nosić na codzień sukienki, spódniczki, damskie szorty, koszulki nocne i piżamy. Czuję się w nich bardziej komfortowo, niż w tradycyjnym męskim ubraniu. Na spotkania wolałbym być jako pokojówka lub gotycka lolita (brolita). Nie wiem, czy uda mi się kiedyś w życiu spotkać taką kobietę, która by tolerowała moją pasję, ale rezygnować z sissy-odzieży już nie chciałbym nigdy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.08.2019 o 11:44, Fluture pisze:

Dokładnie coś takiego

lol01.jpg

lol02.jpg

Kurcze, ta pierwsza kiecka naprawdę fajna - klasyk dla sissy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...