Skocz do zawartości
lukjohn

Sissy slave

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubiłem przebierać się w damskie ciuszki już jako nastalek. Teraz u żonki coraz bardziej odzywa się dominująca strona i zaczęła wykorzystywać moje updobania do dominacji nade mną. Schowała mi wszystkie męskie slipy i mogę chodzić tylko i wyłącznie w damskich majteczkach. Do tego codziennie pod ubraniem mam pończochy i biustonosz. Jestem wygolony na całym ciele, poza damską fryzurką nad fiutkiem. Mam pomalowane paznokcie stóp. Kiedy tylko jesteśmy sami z żoną w domu cały czas chodzę w damskich ciuszkach (szpilki, miniówa, pończochy, stringi, biustonosz, damska bluzka) i zajmuję się "damskimi obowiązkami": sprzątam kuchnie, zmywam odkurzam, piorę. Jak się dobrze spiszę to żonka przeleci mnie z użyciem strap-on dildo :) coraz częściej wspomina, że muszę wreszcie poczuć prawdziwego członka w sobie... w czasie seksu nazywa mnie ciotą i mówi, że robi to ze mną tylko dlatego, że akurat nie ma pod ręką prawdziwego mężczyzny... a ja jestem szczęśliwy :) czuję się spełniony i przeżywam orgazmy jak nigdy wcześniej... oczywiście nie wolno mi się spuszczać bez zgody żonki...

On : Wow :) Jakbym czytał własnego posta :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka tak na szybko cyknięta w ubikacji w pracy ;)Co do koloru to mam wolną rękę, najczęściej jest to jaskrawo czerwony.

No, no..... , ladne stopki masz "Cipko" ;) . Zaimponowalas mi

Sadze , ze nie bedziesz musiala dlugo czekac na swojego Kochanka ...  :redevil: 

A teraz, ladnie poprosze o foteczke "cipki" w damskich majteczkach ;) , a nie ukrywam, ze i ta "damska" fryzurke tez chetnie bym zobaczyl.

Do dziela zatem :indians:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski, masz zadatki na Pańcia :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Szmata przez lata nabrała fajnego stylu.

Wrzucę parę fotek sami oceńcie.

Moja Szmata przez lata nabrała fajnego stylu. Przeszła  feminizacje ma piersi miseczka b i zaokrąglone kształty.Z buzi jest ślicznotką a w długich włosach i makijażu wygląda świetnie.Wrzucam też jej łechtaczkę bo inaczej tego się nie da nazwać :P

Sami oceńcie.

On : Powiem tyle - Wow!!! A jak funkcjonujecie w normalnym życiu? Np praca? Czy 'Ona' figuruje jako kobieta?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Taler

Urocza ta Twoja szmata, ale faktycznie w łóżku miałabyś z niej zbyt dużego pożytku.

Ale ładnych sissy nigdy za wiele.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie miałam do czynienia z takim poniżeniem, wydaje się bardzo ciekawe i stymulujące.

PS. Stopy oczywiście jak kobiece! *_*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś partnerka lubiła mnie przebierać. Pamiętam, gdy we wczesnej fazie związku ubrała mnie w błyszczącą, imprezową sukienkę i białe, koronkowe majtki. Stwierdziła, że zajebiście wyglądam i zrobiła mi loda. Miałem wtedy olbrzymi wzwód i długo nie wytrzymałem.

Mam trochę androgyniczną urodę. Jestem szczupły, smukły, noszę dłuższe włosy (fryzura jest trochę unisex), młodo wyglądam na twarzy (nierzadko pytają mnie o dowód, kiedy kupuję alkohol, chociaż "osiemnastkę" obchodziłem 7 lat temu!). No i okazuje się, że ubieram się kontrowersyjnie - przynajmniej w oczach konserwatywnej części polskiego społeczeństwa. Zielone albo czerwone spodnie, czy zgrabny płaszczyk plus moja uroda powodują, że nierzadko słyszę jakieś obelżywe komentarze za plecami. I regularnie zdarza mi się, że ktoś - zwykle, gdy podchodzi do mnie od tyłu - zwraca się do mnie "proszę Pani...".  Po czym następuje "oj przepraszam, myślałem...". Zwykle starsi ludzie popełniają takie błędy.

Na przykład wczoraj wieczorem połapałem się, że ludziom przeszkadzają moje obcisłe jeansy. "Czułbym się w takich jak w rajstopach" - usłyszałem, idąc przez miasto. "Co jest nieprzyjemnego w noszeniu rajstop?" - pomyślałem.

Wszystko to składa się na to, że chciałbym kiedyś spędzić cały dzień jako 100% sissy - w szpilkach, pończochach, stringach, sukience itp. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SISSI_MAID_SLASK

Odkąd żona ma bulla, ja dochodzę tylko analnie. Lechtaczka mikropenisek zamkniety jest zazwyczaj w koronkowych majtkach i rajstopkach. Przechodzę feminizacjętak, że dziś mamy spotkanie z bullem i jego kolegą, który lubi takie dziewcyznki jak ja. Jedziemy z zoną autem jak dwie kobiety. Bedzie sie dzialo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Oj napewno będzie się działo,nie ma to jak dobra impreza  :redevil:  na początek weekendu ;):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd żona ma bulla, ja dochodzę tylko analnie. Lechtaczka mikropenisek zamkniety jest zazwyczaj w koronkowych majtkach i rajstopkach. Przechodzę feminizacjętak, że dziś mamy spotkanie z bullem i jego kolegą, który lubi takie dziewcyznki jak ja. Jedziemy z zoną autem jak dwie kobiety. Bedzie sie dzialo

2 przyjaciółeczki :-) ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...