Skocz do zawartości
lukjohn

Sissy slave

Rekomendowane odpowiedzi

Wyglądają jak kobiece stopy!

Zaraz będzie miał swoich fanów :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglądają jak kobiece stopy!

Miło mi to słyszeć... o taki efekt właśnie chodziło :)Jakby ktoś był zainteresowany to z domu mogę wysłać więcej fotek...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi to słyszeć... o taki efekt właśnie chodziło :)Jakby ktoś był zainteresowany to z domu mogę wysłać więcej fotek...

Dawaj w stringach i pończochach :redevil:

ohhh, chyba zarządzę konkurs na Miss UC ZKF!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kik27, ja zaczynałem tak samo. Moja żonka wiedziała, że lubię się przebierać ale na początku nie podobało jej się to i nie chciała w tym brać udziału, także przebierałem się tylko jak byłem sam w domu. Po jakimś czasie jednak uległa, kiedy zobaczyła jak bardzo mnie to podnieca i wtedy mój "mały" jest o wiele sztywniejszy. Do tego zorientowała się, że te przebieranki łączą się z moją uległością i że może w ten sposób jeszcze bardziej nade mną dominować i przejąć kontrolę to już zupełnie ją wciągnęło :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej średnio wyglądałbym w damskim przebraniu :wstyd: .

Potraktowałbym to tylko jako urozmaicenie łóżkowych zabaw, a nie elementy życia codziennego.

Nie powiem że niektóre zdjęcia jak i sytuacje spotykające tam rogacza nie wpłynęły na mnie stymulująco, i jakby moja kochana żonka zechciałaby zabawić się w ten sposób to ja bym się zgodził.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest odwrotnie - feminizacja zupełnie mnie nie kręci, "damskie" obowiązki też nie. Po prostu świadomość bycia zabawką w rękach Pani, robienie tego, na co Ona ma ochotę i zmuszenie się w chwilach uniesienia do rzeczy, na które normalnie w życiu bym się nie zgodził.

krótko, a tak opisane, że zaczynam rozumieć, że może coś w tym być ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

the thing, tu nie chodzi o to aby ładnie wyglądać. Wiadomo, że każdy facet w damskich ciuszkach wygląda żałośnie, no przynajmniej większość. Ale o to właśnie chodzi: kolejny element poniżenia rogacza, pokazania mu jego miejsca w szeregu i tego, że nie jest prawdziwym mężczyzną.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SISSI_MAID_SLASK

Dla mnie to okresami chleb powszedni. Dzis juz caly dzien jestem w damskich ciuszkach a zona u kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...