Skocz do zawartości
lukjohn

Sissy slave

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie mnie to trochę kręci... i trochę też przeraża, że odkrywam w sobie rzeczy, o które kiedyś bym się nie podejrzewał...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SISSI_MAID_SLASK

Mnie ten temat interesuje najbardziej, ale cięzko o dobrego bulla który go zrozumie. 

ALe doświadczenie jakieś mam - jak na niesprzyjajace warunki nawet niezle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ten temat interesuje najbardziej, ale cięzko o dobrego bulla który go zrozumie. 

Jak postawisz temat jasno na początku, to niektórzy bule się mogą się przekwalifikować tzn. grać role jak dostaną scenariusz.

Znam przypadek w podobnym zakresie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek SISSI_MAID_SLASK

Najlepsze jest niemal nieprzerwalne funkcjonowanie jako kobieta ( to jak ktos ma warunki) damskie ciuchy niemal bez przerwy - jesli sie nie da to ja np, chodzilam w damskiej bieliznie do pracy pod spodniami. Zakaz seksu z zona na stale tez jest wskazany. Pelna depilacja i nauczenie sie damskich obowiazków.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest odwrotnie - feminizacja zupełnie mnie nie kręci, "damskie" obowiązki też nie. Po prostu świadomość bycia zabawką w rękach Pani, robienie tego, na co Ona ma ochotę i zmuszenie się w chwilach uniesienia do rzeczy, na które normalnie w życiu bym się nie zgodził.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubiłem przebierać się w damskie ciuszki już jako nastalek. Teraz u żonki coraz bardziej odzywa się dominująca strona i zaczęła wykorzystywać moje updobania do dominacji nade mną. Schowała mi wszystkie męskie slipy i mogę chodzić tylko i wyłącznie w damskich majteczkach. Do tego codziennie pod ubraniem mam pończochy i biustonosz. Jestem wygolony na całym ciele, poza damską fryzurką nad fiutkiem. Mam pomalowane paznokcie stóp. Kiedy tylko jesteśmy sami z żoną w domu cały czas chodzę w damskich ciuszkach (szpilki, miniówa, pończochy, stringi, biustonosz, damska bluzka) i zajmuję się "damskimi obowiązkami": sprzątam kuchnie, zmywam odkurzam, piorę. Jak się dobrze spiszę to żonka przeleci mnie z użyciem strap-on dildo :) coraz częściej wspomina, że muszę wreszcie poczuć prawdziwego członka w sobie... w czasie seksu nazywa mnie ciotą i mówi, że robi to ze mną tylko dlatego, że akurat nie ma pod ręką prawdziwego mężczyzny... a ja jestem szczęśliwy :) czuję się spełniony i przeżywam orgazmy jak nigdy wcześniej... oczywiście nie wolno mi się spuszczać bez zgody żonki...

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomalowane paznokcie stóp

Czekam na fotki :redevil:

Twoja Pani wybiera kolor lakieru czy zostawia ci wolność wyboru w tym zakresie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka tak na szybko cyknięta w ubikacji w pracy ;)

Co do koloru to mam wolną rękę, najczęściej jest to jaskrawo czerwony.

post-9659-0-70343700-1388494145_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do koloru to mam wolną rękę, najczęściej jest to jaskrawo czerwony.

Wyglądają jak kobiece stopy!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...