Skocz do zawartości
żonatyżonaty

Witam;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Wreszcie się odważyłem:)

Od długiego czasu mam fantazje, myśli, pragnienia związane z tematyką cuckold,

jestem młodym "żonkośiem" mam przepiękną młodą uroczą i bardzo sexowną żonę,

jesteśmy bardzo szczęśliwi razem lecz ja od jakiegoś czasu czuję pewien niedosyt w naszej sypialni,

nie jest to związane z moją Panią bo daje mi na prawdę cudowny sex, chodzi o mnie- ostatnimi czasy

bardzo czesto myśle o mojej kobiecie z innym facetem co mnie niesamowicie podnieca, są to oczywiście mieszane uczucia bo jestem też zazdrosny ale stan w jaki mnie wprowadzają te fantazje jest niesamowity;)

Moja żona jak na razie nie zgadza się na "zrogacenie" mnie i nie wie o mojej oecności tutaj.

Mam nadzieję że obecność na tym forum pomoże mi zbliżyć się bardziej to tego tematu

a co będzie dalej to czas pokaże;)

Pozdrawiam

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj , konkretne i jasne postawienie sprawy . Nie jesteś sam i tu spotkasz ludzi o takich samych upodobaniach .O innych też.. :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PRzed zarejestrowaniem się tutaj długo wertowałem to forum, nie ukrywam że bardzo skupiłem się na opowiadaniach;), i myślę że to jest dobre miejsce na "start w temacie";)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Jeśli jesteś młodym żonkosiem i żona nie bardzo zainteresowana jest tematem, to ja zalecam wstrzymanie się.

Do tych zabaw potrzebne jest ogromne zaufanie partnerów i bardzo dobre znanie siebie na wzajem.

W każdym razie przynajmniej duża ostrożność zalecam

Witaj i baw się dobrze

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Jeśli jesteś młodym żonkosiem i żona nie bardzo zainteresowana jest tematem, to ja zalecam wstrzymanie się.

Do tych zabaw potrzebne jest ogromne zaufanie partnerów i bardzo dobre znanie siebie na wzajem.

W każdym razie przynajmniej duża ostrożność zalecam

Witaj i baw się dobrze

Oczywiście nie zamierzam żony drastycznie wprowadzać w ten świat,

chcę ja delikatnie, subtelnie zachęcić tym tematem bo, albo to są moje fantazje, albo w mojej żonie drzemie kocica która jeszcze nie do końca pokazała swoje pazurki w tej materi;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...