Skocz do zawartości
artur1986

Hej ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! ;)Mam na imię Artur i od długiego czasu marzę o przygodzie z cuckold. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wskazówki jak stać się dobrym rogaczem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć! ;)Mam na imię Artur i od długiego czasu marzę o przygodzie z cuckold. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wskazówki jak stać się dobrym rogaczem ;)

Witaj Arturze !

To dobrze , ze sprecyzowales swoje preferencje i zamiary. Tutaj znajdziesz wiele podobnych postaci i ich doswiadczen.

Postaraj sie nawiazac komunikacje bo warto z tego korzystac. Zycze przyjemnosci na roznych plaszczyznach.

Zasada na tym forum jest , ze im wiecej od siebie dajesz tym wiecej otrzymujesz. A wiec pisz o swoich marzeniach i fantazjach, szukaj rozwiazan .

Pozdrawiam !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Arturze !

To dobrze , ze sprecyzowales swoje preferencje i zamiary. Tutaj znajdziesz wiele podobnych postaci i ich doswiadczen.

Postaraj sie nawiazac komunikacje bo warto z tego korzystac. Zycze przyjemnosci na roznych plaszczyznach.

Zasada na tym forum jest , ze im wiecej od siebie dajesz tym wiecej otrzymujesz. A wiec pisz o swoich marzeniach i fantazjach, szukaj rozwiazan .

Pozdrawiam !

Dzięki za dobre rady! :)Mam nadzieję, że niedługo zacznę moją mega przygodę ;)Ps. Wielkopolska wita :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za dobre rady! :)Mam nadzieję, że niedługo zacznę moją mega przygodę ;)Ps. Wielkopolska wita :)

Rowniez dziekuje. Zasada na tym forum jest wzajemna zyczliwa pomoc. Staraj sie najpierw przeczytac interesujace Ciebie tematy i poznac zasady gry czyli Regulamin. To bedzie najszybsza droga do celu.

Witam Wielkopolske ! Stare czasy :->

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkopolska wita

Tej no, nowa Pyra :D

Na spotkanie nowych się wybierzesz?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tej no, nowa Pyra :D

Na spotkanie nowych się wybierzesz?

A kiedy i gdzie? :D Będzie wuchta wiary? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy i gdzie? :D Będzie wuchta wiary? :D

Łeee, nasi są tu, tej :D

Będzie spotkanie :)

Szczegóły wkrótce.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeee, nasi są tu, tej :D

Będzie spotkanie :)

Szczegóły wkrótce.

To czekam na info i jak czas pozwoli to wlecę na pewno! ;D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...