Skocz do zawartości
LejTeCole

wstep zaliczony?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale czemu Ty, LejTeCole, w preferencjach masz wpisane "kochanek"?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego? powod jest jeden, Piekna nie chce brac udzialu w forum i nie traktuje nas jako pary cuckold czy swing. Tak wiec zarejestrowalem sie jako kochanek.

A dlaczego kochanek? bo mam przyzwolenie na bzykniecie hotki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie narzekam, aczkolwiek nie mam przyzwolenia na każdą Hotkę. :)

tylko na jakąś konkretną? ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter - chcesz usłyszeć, że ma zgodę na Ciebie? Wpraszasz się, znaczy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję otwartości partnece, :kwi:  bo bez tego już z górki, tak łatwo by nie poszło. Fajnie, że nie jest zaborcza i pozwala na realizację Twoich fantazji. :redevil: Potrafisz pisać ciekawie, to masz z górki też i na forum, bo aby zainteresować ciekawe Hotwife trzeba trochę inwencji, a to potrafisz :-> Myślę, że nie musicie się śpieszyć, bo co nagle to po diable, a ciekawych i atrakcyjnych partnerów napewno znajdziecie :saint:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alter - chcesz usłyszeć, że ma zgodę na Ciebie? Wpraszasz się, znaczy ;)

oj, Może? Może?wcale się nie wpraszam, z ciekawości pytam, skoro sam to podkreśla...Zazdrośnica, no... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko się nie mogę zdecydować, o kogo być zazdrosną...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...