Skocz do zawartości
LejTeCole

wstep zaliczony?

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu duzo opowiadam dziewczynie o seksie w trojkacie. Poczatkowo byla bardzo negatywnie nastawiona. Pozniej podsylalem jej filmiki i zdjecia tematyczne. Staralem sie ja oswajac, po czym podczas seksu opowiadalem jej jak to pieszcze ja z kims na zmiane. Wtedy to zauwazylem ze sie strasznie tym podniecila, przez godzine, dwie po zabawie byla rozgrzana.

Ostatnio wybralismy sie do klubu na andrzejki, od rana przegladalem to forum i inne strony w poszukiwaniu zdjec osob tanczacych. Gdzie widac ze facet w tancu obmacuje kobiete. Wyslalem jej kilka zdjec i poinformowalem ja ze ma za zadanie upolowac dzisiaj kogos do tanca i tak ma to wygladac. Na zdjeciu byl mocno obejmujacy kobiete(od tylu) mezczyna. Kobieta prawa reke trzymala na jego kroczu. napisala ze zdjecie na nia podzialalo. Wieczorem, gdy sie tylko zobaczylismy widzialem ze jest jakas pobudzona.

Na dyskotece musialem namowic ja na drinki by sie rozluznila. Wyslalem ja na polowanie, a ja wybralem sie do baru po drinka. Nie bylo mnie kilka minut, jak wrocilem to tanczyla sama. Jest bardzo atrakcyjna, o czym(oby) kiedys sie przekonacie.

Okazalo sie ze zaden z amatorow nie byl w jej typie i ich olewala.najblizsze dwie godziny spedzilismy na tancu i piciu drinkow. Po czym wyslalem ja znowu na polowanie, droczyla sie ze nie chce isc a ja widzialem ze chce.

Poszla, stanalem na tarasie i obserwowalem caly parkiet. Po trzech minutach podbil do niej mezczyzna. Piekny widok, tanczyli, usmiechali sie, rozmawiali. Dziewczyna co chwile spogladala, stajac sie roraz bardziej wyluzowana. Oczywiscie nie zlapala go za przyrodzenie, on nie przytulil jej od tylu.

Ale sednem sprawy jest to, ze gdy rano po powrocie uprawialismy seks i ja jej znow fantazjowalem o trojkacie to powiedziala ze chce to przezyc. I ze wlasnie pieprzy ja ten chlopak, a mi piesci kutasa :)

Jak myslicie, czy jestesmy na dobrej drodze?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, raczej... :-)

Po takim tekście powinno pójść już z górki - wybierzcie się w to samo miejsce, może jeśli spotkacie tego faceta, a Ty trochę dopomożesz szczęściu, poczytamy o tym... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w drodze powrotnej wypytywalem ja czy jej sie podobalo. Nie zaprzeczala i dodala ze podniecila sie gdy probowal polozyc rece na jej pupie. :) na co dokonca mu nie pozwolila.

ciekaw jestem jak to sie dalej potoczy :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, to najtrudniejsze masz juz za sobą - jej "tak" :D

Kuj teraz żelazo póki gorące i podtrzymuj w swoich zapewnieniach, że tego bardzo chcesz i pozwól jej działać ;) Nawet się nie obejrzysz jak zrealizujesz trójkącik :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj kuj, to żelazo kuj a niech on ją "kujnie", a Ty nie zapomnij tego opisać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z ciekawosci umiescilem ogloszenie w internecie, w ktorym poszukujemy(my jako para) mezczyzny do trojkata. W opisie napisalem ze wymagamy zdjecia, bo to Pani wybierze kogos kto bedzie ja wizualnie podniecal. Dzisiaj ja o tym poinformowalem, pokazalem jej wiadomosci od mezczyzny w wieku 38lat. Nie przeslal zdjec, lecz sama tresc i to w jakim wieku jest podniecilo Slicznotke. Cieszyla sie jak dziecko przy czym stwierdzila ze jestem szalony.

Chce tego, ale mowi ze ten ktos musi sie jej podobac.

Jest Piekna i chce by ja pieprzyl jakis przystojny, elegancki Pan.

Samo ogloszenie traktuje jako kolejny etap budowania ciekawosci zabawa w wiekszym gronie. Otwarcie mowie ze wole by sie tak spelniala, niz jakby miala sie ruchac mi na boku. W koncu przez jej spelnianie sie, moze i mi byc dobrze :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz być przygotowany na to, że będzie dużo odpowiedzie bez zdjęć, z pytaniem to kiedy i że pomimo korespondencji a nawet kawki zapoznawczej nic ze spotkania nie wyjdzie.

Cierpliwości...

Jesteśmy na podobnym etapie

Dajcie ogłoszenie na naszym forum, jest odpowiedni dział. Ale z doświadczenia wiem że jeśli na forum nie ma waszych zdjęć odzewem możecie być rozczarowani.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek juzekstaszek80

Dobry wstęp, teraz podczas seksu oralnego daj jej na zmian palca zobaczysz jak się zachowa :saint:Aa skąd jesteście>?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestesmy z lublina.

wlasnie smsujemy i zapytalem co mysli o moim pomysle. odpisala ze caly dzien o tym mysli, ze ja to intryguje.

ciekawa jest jak on wyglada, jak sie zachowuje, jakby zapoznawcza kawa wygladala.

ja zdaje sobie sprawe ze to ze ktos chce sie spotkac, to nie znaczy ze bedzie sie nadawal. Jestesmy wybredni...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek juzekstaszek80

Żeby po tym pierwszym spotkaniu się nie zraźiła.Chcesz ją samą puścic na tą kawe czy pójdziecie we dwoje?Napisz jej jakaś deliktatną historie esem :) żeby ją rozpalić ciekawe jak zareaguje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...