Skocz do zawartości
Jans

Prezenty pod choinke

Rekomendowane odpowiedzi

ja chyba żyję w innej rzeczywistości - nie uznaję prezentów "pod choinkę"

Mikołaj 6 grudnia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba żyję w innej rzeczywistości - nie uznaję prezentów "pod choinkę"

Mikołaj 6 grudnia.

Faktycznie żyjesz w innej rzeczywistości 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mikołaj 6 grudnia.

Poznaniacy się z tym zgodzą :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie żyjesz w innej rzeczywistości 

Tak u mnie w domu było - skupiam się na innych rzeczach niż prezenty - które można dawać w wielu, wielu innych okazjach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poznaniacy się z tym zgodzą :)

A kto powiedzial ze Poznaniacy maja racje... ? :lach:

Jaski, oddawaj Gwiazdora :lach:

No to staremu Pierdzielowi, wyrwe kartke z paszportu , gdzie ma vise na Wielkopolske i upije go jeszcze bardziej, zeby do Poznania nie zdazyl.

:saint:

Poznaniacy , reklamacje i skargi na dzialalnosc "Gwiazdora" w tym roku, do Illci i volvita kierowac :limo:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski, nie o rację tu chodzi, ale o to, że w Wielkopolsce prezenty pod choinkę przynosi Gwiazdor, święty Mikołaj natomiast obchodzony jest kalendarzowo 6go grudnia, Poznaniacy niezmiennie dziwią się jak można fatygować jedną personę dwa razy w jednym miesiącu z tym samym ;) to nie jest gospodarne tak obciążać jednego :) Stąd też moja krótka wypowiedź, że Pyry by się zgodziły z tym co Volvita napisał, niemniej on zupełnie, innym kontekście ;)

No to staremu Pierdzielowi, wyrwe kartke z paszportu , gdzie ma vise na Wielkopolske i upije go jeszcze bardziej, zeby do Poznania nie zdazyl.

A skąd taka zawziętość na Wielkopolan? ;)

reklamacje i skargi na dzialalnosc "Gwiazdora" w tym roku, do Illci

Do mnie jedynie podania o przyjęcie do Sfory można składać. Nie odpowiadam za zło wszelakie ani tu, ani nigdzie indziej ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Zawsze mam problem z prezentami bo szukam personalizowanych. Może komuś się przyda pomysł na fajny brelok. Z tyłu można też wyryć dedykację :) Profil na FB się nazywa Sztuka Drewna a same breloki bardzo porządne i oryginalne.

post-12424-0-75858800-1514057407_thumb.jpeg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...