Skocz do zawartości
extasy

Czy są kluby swingersów w Poznaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Podsunęłaś mi pomysł na dział. Sorry że się tu wpinam z tym tematem, ale myślę ze założę taki: "Wasze Opinie o Klubach". Gdzie Uzytkownicy którzy byli w jakimś miejscu, opiszą wrażenia. Bardzo by to pomogło ludziom, myślę że to będzie poczytny dział.

Jestem za :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

Podobno w Hermanowie pod środą Wlkp. bywają zloty swingersów i jest chwalony..

A masz jakieś namiary na ten klub?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest klub a ośrodek jeździecki , w zasadzie hotel przy nim i okazjonalnie wynajmowany ale to wieki temu było. Wiele wody upłynęło w pobliskiej Warcie.

W Nowym Mieście nad Wartą o ile pamiętam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

wychodzi na to, z tego co piszecie i z moich poszukiwań, że nie ma w Wielkopolsce ciekawego miejsca/klubu gdzie można się pobawić :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

m: Myślę każdy może sobie takie miejsce stworzyć a Wlkp. we swłasnym gronie, tylko trzeba mieć odpowiednich znajomych tzw. tematycznych :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko trzeba mieć odpowiednich znajomych tzw. tematycznych

Dokładnie tak, Jar :)

oraz:

przyjść na spotkanie zapoznawcze,

dać się poznać na Forum,

a potem tylko sprecyzować własne oczekiwania i impreza tematyczna gotowa :P:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

Przyznam, że zaczynamy swoją przygodę ze swingowaniem i nie pojęcia nie mam gdzie poznać chętne osoby - taki klub wydawał się najlepszą opcją, ponieważ przychodzą tam osoby, które tego chcą a nie niezdecydowani. Szkoda nam czasu na witalne znajomości, zależy nam na realnych znajomych, którzy będą chcieli się spotkać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj na pewno też takie osoby znajdziecie, realne i chętne do zabawy  :redevil:  w większym gronie :P:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zależy nam na realnych znajomych

A skąd mamy wiedzieć, że WY jesteście "realni"?

Macie pełną autoryzację na Forum?

Nie macie, zatem dopóki nie spotkacie się z kimś, kto ją posiada, jesteście dla nas wyłącznie internetowym Nickiem.

I druga kwestia, dość zasadnicza, większość ludzi z Forum preferuje jednak spotkania zapoznawcze, fotki bywają złudne, a i chemia pojawia się dopiero z błyskiem w realnym oku.

Ale oczywiście, każdy szuka wrażeń szytych na własną miarę.

Nikt nie będzie Was namawiał na spotkania w pubie, skoro nie macie na to ochoty.

My mamy i świetnie się na nich bawimy, tańczymy, świntuszymy flircikami, obmacujemy się jak gimnazjaliści pod stolikami, czasem chodzimy do sauny, czasem do kina, a czasem robimy sobie wspólnego Sylwestra, a często organizujemy się na swingers party :P

Fajnie mamy, co? :P:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ann

I druga kwestia, dość zasadnicza, większość ludzi z Forum preferuje jednak spotkania zapoznawcze, fotki bywają złudne, a i chemia pojawia się dopiero z błyskiem w realnym oku.

a te spotkania zapoznawcze organizujecie poprzez forum i wszyscy o nich wiedzą czy są kameralne w jakimś ograniczonym gronie znajomych?

pytam bo nie wiem jakie panują tu zwyczaje

fajnie macie, a my znaleźliśmy się tu bo też chcemy mieć tak fajnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...