Skocz do zawartości
extasy

Czy są kluby swingersów w Poznaniu?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym wiedzieć czy istnieją znane Wam kluby swingersów w Poznaniu i okolicach? Dziękuję za odpowiedź.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie wyglada to tragicznie... już nie wspomne nawet o saunie i "podwórku" na którym widze plastikowe krzesła - żenada.

Klub w ktorym Alice gościła wyglądał tysiąc razy lepiej niż to coś ze starymi obskurnymi kanapami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.karohouse.com.pl/ nam osobiście nie jest znany,ale nasi znajomi tam jeździli i sobie chwalili Lubię toCytuj selektywnieOdpowiedz

Byliśmy tam, jest obskurny. Nie polecam.

Pomijając to, że okazało się, iż nie są to moje klimaty, miałam nadzieje znaleźć się w bardziej estetycznym otoczeniu..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno w Hermanowie pod środą Wlkp. bywają zloty swingersów i jest chwalony..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej zorganizować się w kilka osób w mieszkaniu  jednego z poznańskich Kochanków i bawić, bawić się na całego :indians: :P:redevil:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy tam, jest obskurny. Nie polecam.Pomijając to, że okazało się, iż nie są to moje klimaty, miałam nadzieje znaleźć się w bardziej estetycznym otoczeniu..

Podsunęłaś mi pomysł na dział. Sorry że się tu wpinam z tym tematem, ale myślę ze założę taki: "Wasze Opinie o Klubach". Gdzie Uzytkownicy którzy byli w jakimś miejscu, opiszą wrażenia. Bardzo by to pomogło ludziom, myślę że to będzie poczytny dział.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...