Skocz do zawartości
saun

Rogacze- Czy zdarza wam się że podnieca was przesyłanie komuś zdjęć waszej Pani?

Rekomendowane odpowiedzi

U nas przygoda z Cuckoldem sie właśnie tak zaczęła ze pokazywałem zdjęcia koledze i żona nas nakryła ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że podnieca!

Robie je bo lubię bo jest piękna iuwielbiam Ją pokazywać a jak kogoś podnieca to jest super!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie świetną opcją byłoby namówienie żony, aby na czacie z kamerkami zgodziła się pokazać co nieco obcym facetom. 
Chciałbym wtedy siedzieć gdzieś z boku i obserwować ją- jak reaguje gdy facet przed monitorem wyjmuje fiuta i zaczyna się równocześnie z nią masturbować... to by było ciekawe. 
Póki co- jeszcze wszystko przed nami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo podnieca zarówno mnie jak i żonkę moją szczególnie jeśli są fajne komentarze. 

zapraszam do oglądania w galerii hot wife

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, podnieca mnie zainteresowanie moja zona tu, na tym forum jak i w realu... mega

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej nie wiem dlaczego....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie bylo ciut inaczej...to ja dostalem zdjecie mojej pani z  mlodym facetem..wlasciwie to kilka zdjec...i to bylo podniecajace ..chociaz podniecenie doszlo dopiero po jakims czasie ..wypierajac zlosc i wscieklosc

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie bylo ciut inaczej...to ja dostalem zdjecie mojej pani z mlodym facetem..wlasciwie to kilka zdjec...i to bylo podniecajace ..chociaz podniecenie doszlo dopiero po jakims czasie ..wypierajac zlosc i wscieklosc

Czyżbyś został rogaczem bez swojego przyzwolenia i później ci się to spodobało? Tak czy inaczej gratuluję uzyskania porozumienia w tej sprawie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbyś został rogaczem bez swojego przyzwolenia i później ci się to spodobało? Tak czy inaczej gratuluję uzyskania porozumienia w tej sprawie.

No tak to mozna okreslic...moja byla partnerka byla hmm...bardzo aktywna w dziedzinie rogaczenia mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli Wam obojgu sprawia to przyjemność to jest najlepszy układ

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...