Skocz do zawartości
saun

Rogacze- Czy zdarza wam się że podnieca was przesyłanie komuś zdjęć waszej Pani?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Proszę o szczere odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sondaż bez sondy?

Popraw albo przenoszę do innego działu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sondaż bez sondy?

Popraw albo przenoszę do innego działu.

Może faktycznie ten post powinien znaleźć się w innym dziale.

Illa zdaję się na Ciebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jak w temacie. Proszę o szczere odpowiedzi.

Nie robie tego ponieważ ona o tym nie wie a ja nie chce takich żeczy wykonywać za jej plecami.

Jednakże myślę że na pytanie mogę po części odpowiedzieć,  niejednokrotnie miałem na to ochotę, sama myśl o tym że obcy facet ogląda i sie podnieca fotkami mojej żonki mnie podnieca ;)

Stąd wiem że kiedy już wreszcie zdradzę się żonie z tym forum to od razu będę ją namawiał na pozwolenie wstawienia tu jej fotek, jestem bardzo ciekaw komentarzy ;)

Niejednokrotnie przyłapałem się na tym że kiedy pokazywałem jakimś kumplom fotki w telefonie czy na tablecie na jakiś temat a z tymi fotkami przeplatały się fotki mojej żony np. z plaży, z wakacji itp. i oglądający też i na tych fotach się skupiał to bardzo mnie to kręciło i nie zabraniałem...

kiedyś przez przypadek a raczej moją nieuwage kolega zobaczył w telu zdjęcie cipki mojej żony- jego reakcja bezcenna a moje podniecenie ogromne

także myśle że tak, takie podzielenie się fotkami MOZE podniecać ale zapewne niestety niesie za sobą ryzyko że oglądający nie zachowa ich tylko dla siebie...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mnie napewno to podnieca. Moja Pani jescze nie wie o forum, ale jak tylko się dowie to zapytam o pozwolenie na pokazanie Jej Wam. A skąd wiem, że to mnie podnieca? Czesto siedzimy przed kamerką i moja Pani flirtuje sexownie ubrana na czacie, a mi wtedy aż kręci się w głowie. Wiecie  o jaki zawrót głowy chodzi :-) Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie robie tego ponieważ ona o tym nie wie a ja nie chce takich żeczy wykonywać za jej plecami.

Jednakże myślę że na pytanie mogę po części odpowiedzieć,  niejednokrotnie miałem na to ochotę, sama myśl o tym że obcy facet ogląda i sie podnieca fotkami mojej żonki mnie podnieca ;)

Stąd wiem że kiedy już wreszcie zdradzę się żonie z tym forum to od razu będę ją namawiał na pozwolenie wstawienia tu jej fotek, jestem bardzo ciekaw komentarzy ;)

Niejednokrotnie przyłapałem się na tym że kiedy pokazywałem jakimś kumplom fotki w telefonie czy na tablecie na jakiś temat a z tymi fotkami przeplatały się fotki mojej żony np. z plaży, z wakacji itp. i oglądający też i na tych fotach się skupiał to bardzo mnie to kręciło i nie zabraniałem...

kiedyś przez przypadek a raczej moją nieuwage kolega zobaczył w telu zdjęcie cipki mojej żony- jego reakcja bezcenna a moje podniecenie ogromne

także myśle że tak, takie podzielenie się fotkami MOZE podniecać ale zapewne niestety niesie za sobą ryzyko że oglądający nie zachowa ich tylko dla siebie...

Miałem bardzo podobnie :)

Pokazując zdjęcia swojemu przyjacielowi z wyjazdu wakacyjnego w oddzielnym folderze miałem zdjęcia powiedziałbym mocno niecenzuralne mojej wtedy narzeczonej. :)

Pokazały się miniatury, ale z upływem alkoholu zahaczyliśmy o ten folder - ja znając zdjęcia na pamięć wybierałem te grzeczniejsze i pokazywałem na dużym obrazie. Widziałem, że sie chlopak czerwienił. A później na samą myśl, że on WIE robiło się przyjemnie. :)

Druga sytuacja była taka, że kiedyś kiedyś jak raczkował onet z wideochatem poszło w sieć coś mocno niegrzecznego. Pokaz urządziła moja ówczesna dziewczyna. Też byliśmy po paru drinkach i rozmawialiśmy o takich akcjach. Siedziała naprzeciw kamerki, od szyi do połowy ud eksponując swą kobiecość i pieszcząc się bardzo wulgarnie. Ja odpisywałem na komentarze i czytałęm na głos co wypisują. Ona szczytowała kilka razy - ja praktycznie bez pieszczot również. EMOCJE MEGA :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że cieszy mnie takie podejście rogaczy do tematu, ponieważ bardzo lubię oglądać Wasze Panie za Waszą zgodą i przyzwoleniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez to bardzo kreci ale wysylam tylko i wylacznie prywatnie na email, z pelna dyskrecja, poki co nie wolno mi umieszczac na forach itp :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poki co nie wolno mi umieszczac na forach itp :)

Podobnie jak znaków rozpoznawczych takich jak twarze (w szczególności). Zdejmuję Twój Awatar i zastępuję go domyślnym, ponieważ widniała na nim rejestracja pojazdu. Proszę takich awatarów NIE umieszczać na tym Forum. Awatar ma być anonimowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...