Skocz do zawartości
saun

Rogacze- Czy zdarza wam się że podnieca was przesyłanie komuś zdjęć waszej Pani?

Rekomendowane odpowiedzi

Pokazuję jej zdjęcia, pokazuje je też ona. Oprócz tego moja żona koresponduje z facetem i wysyła mu fotki. Ja czytam potem wymianę maili i pikantne teksty, to na dzień dzisiejszy nasze cuckoldowe praktyczne doświadczenia.  Zdecydowanie mi się to podoba i podnieca mnie to   Inaczej bym tego nie robił. 

on: mamy dokładnie tak samo  :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chetnie z kims sie powymieniam naszymi zonkami

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie chce ?

A cóż miałbym chcieć? :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż miałbym chcieć? :lach:

Buaha, to co w powyższej wiadomości

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś w pracy (trochę z nudów) wszedłem na czat, wpisując sobie nick CUCK_Mąż.
Trafił sie ciekawy rozmówca z którym trochę porozmawiałem o mojej żonie i naszych fantazjach.
Niesamowicie się tym podnieciłem, dziś zapowiada się ciekawy wieczór w domu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie kręci przesyłanie fotek mojej hotki, ale tylko wtedy gdy złapię dobry kontakt z zainteresowanym :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...