Skocz do zawartości
saun

Rogacze- Czy zdarza wam się że podnieca was przesyłanie komuś zdjęć waszej Pani?

Rekomendowane odpowiedzi

miałem taka sytuacje na żywo. Spotkałem sie z panem z czatu na ogladanie zdjęć i bielizny mojej żony, tak sie nakręcił że spytał czy nie wziąłbym mu do ust

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie podnieca kiedy ktos oglada jej fotki. Jesli do tego jest ona obiektem notorycznej masturbacji to tym milej hihi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak sie nakręcił że spytał czy nie wziąłbym mu do ust

I jak się to skończyło?? :popcorn:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi sie zdarza

Sent from my RM-846_eu_poland_364 using Tapatalk

Tak mi sie zdarza

Sent from my RM-846_eu_poland_364 using Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miałem taka sytuacje na żywo. Spotkałem sie z panem z czatu na ogladanie zdjęć i bielizny mojej żony, tak sie nakręcił że spytał czy nie wziąłbym mu do ust

:shock:
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jak się to skończyło?? :popcorn:

skończyło się obciąganiem... ciekawe doznanie szczerze mówiąc, facet oglądający zdjęcia żony mówił jakby się Nią zajmował, a ja mu ssałem pałe, na koniec zlał sie na te zdjęcia i kazał mi to zlizać

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jak widzę rozwija się w bardzo nieoczekiwanym kierunku. Zachęcam do dalszych wypowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie podnieca kiedy ktos oglada jej fotki. Jesli do tego jest ona obiektem notorycznej masturbacji to tym milej hihi

oj ja to robie notorycznie przy fotkach tej pieknej pani:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skończyło się obciąganiem... ciekawe doznanie szczerze mówiąc, facet oglądający zdjęcia żony mówił jakby się Nią zajmował, a ja mu ssałem pałe, na koniec zlał sie na te zdjęcia i kazał mi to zlizać

Wow, ostro! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...