Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee tam, ja to bym poszedł do domu a nie się bawił w udawanki ;) Padłeś, powstań. No jak pała powstać już nie potrafi to są dwa ku temu powody. 1)-Nudą wieje. 2)- Zmęczenie, wyplumpanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet orgazm możecie udawać a facetowi to pała więdnie i od razu widać że jest klapa

Podobno faceci też czasem udają, gdzieś czytałam :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno faceci też czasem udają, gdzieś czytałam :roll:

JAK? :D

Wtłaczają sobie jakiś płyn? Naciskają guziczek na trąbce koło zwieracza, pszzzzzzzt, leci :D I oh ah :) Ale numer. Nie wiem jak tam u Was Panie, ale mój seks, jest w mojej głowie. Jeśli tam nie ma takiego "pstryk" przełącznik jest w niewłaściwej pozycji, to wtedy...

To skomplikowane.

Urządzenie, ja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ano jeśli ma na wacka założoną prezerwatywę, a z jakiś powodów finiszu nie może osiągnąć, to po paru głębszych wzdechach i bezdechach, szybkim ruchem ją zdejmuje oczywiście niezawodnie trafiając do kosza na śmieci lub rzucając ją na podłogę z braku tego pierwszego :lach:

Nie wiem czy znajdzie jakaś kobieta, która sięgnie po gumę w celu sprawdzenia czy zawartość tam jest czy nie ;)

Poważnie, czytałam o tym, jakiś mądrolog się wypowiadał :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

JAK? :D

Wtłaczają sobie jakiś płyn? Naciskają guziczek na trąbce koło zwieracza, pszzzzzzzt, leci :D I oh ah :) Ale numer. Nie wiem jak tam u Was Panie, ale mój seks, jest w mojej głowie. Jeśli tam nie ma takiego "pstryk" przełącznik jest w niewłaściwej pozycji, to wtedy...

To skomplikowane.

Urządzenie, ja.

Calosc dziala podobnie jak w samochodzie. Jest nawigacja ktora podaje koordynaty do wycelowania lub do napedu w odpowiednim kierunku. Sa sensory ktore melduja czy chemia sie zgadza. Jest hydraulika ktora pompuje albo nie.

No i jest komputer pokladowy czyli mozg.

A wszystko lacza przewody czyli nerwy. Jesli cos tam nie dziala to efekt  taki a nie inny.

Wcale to nie takie skomplikowane. Wystarczy wiedziec ktora srubke podkrecic.

Najciekawsza jest nawigacja ktora bezblednie prowadzi do celu , nawet tysiace kilometrow. Troche jak u bocianow.

Kazdy ma w sobie taka igle kompasowa , mniejsza lub wieksza. Wazne zeby tylko sie nia kierowac .

A odleglosc od celu niewazna. Przyciaganie decyduje.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A toś mnie teraz zadumał, w zadumie spać pójdę z tymi bocianami :-) Fajne to.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Calosc dziala podobnie jak w samochodzie.

M: Zbyt dużo wina wypiłem by to teraz zrozumieć... ;) Postaram się jutro :)...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A toś mnie teraz zadumał, w zadumie spać pójdę z tymi bocianami :-) Fajne to.

No chyba cos w tym jest : nasza precyzja trafienia do naszego celu.

Bo chyba zachowanie gatunku ludzkiego tego wymaga ? ze akurat tylko ten czy ta ?

A moze nie ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę się Semie z Tobą nie zgodzić. TRZEBA CHCIEĆ, a nie udawać.

nie chcę nikogo usprawiedliwiać, ale myślę, że oni czasem to by i bardzo chcieli, ale jak przyjdzie co do czego, jeszcze bardziej się boją. A że samo umawianie się może być dla nich przyjemne, robią hotkom i rogaczom takie numery......nie generaluzuję oczywiście, sądzę jednak, że to nie takie rzadkie.

mój seks, jest w mojej głowie. Jeśli tam nie ma takiego "pstryk" przełącznik jest w niewłaściwej pozycji, to wtedy... To skomplikowane.

dobrze gadasz ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...co powoduje, że jesteście gotowi poświęcić wiele godzin w podróży gnając pzez pół kraju i cierpiąc niewygody by spędzić ledwie kilka godzin w towarzystwie tej jednej?  Zastanawialiśmy się nad tym tuż przed wczorajszym/dzisiejszym spotkaniem K. Wszak kochanek mógłby znacznie mniejszym nakładem "sił i środków" zaaranżować sobie podobne doznania i nie wymagałoby to od niego takiego zaangażowannia i wysiłku tym bardziej, że jak się to mówi "nic mu nie brakuje" ;)...Czy powoduje to fakt, że to jest właśnie "legalna HW" a nie jakaś "zwykła" dziewczyna? Wymieńcie, proszę przyczyny.

A dlaczego jednej...?Skoro jechać już tak daleko......;-)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...