Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle, ze odleglosc to drugorzedna sprawa. Dobrze, przyznam, nie mialam do tej pory Kochanka z dalekich stron, jak tylko sie pojawi, wroce do tematu. Wlasciwie byli to tylko Kochankowie z mojego miasta. Ale to wystarczy, by uznac, co w tym wszystkim jest bariera, przeszkoda do spotkan.

odleglosc w przestrzeni = bariera fizyczna

odlegosc w podjeciu decyzji = bariera psychiczna

Dominujaca jest jednak bariera psychiczna, za czym ida dziwne tlumaczenia potencjalnych Kochankow, co do dyspozycyjnosci. Przestrzen to juz etap "z gorki".

Uwolnienie umyslu, to pierwsza i najmocniejsza bariera, ktora po jej pokonaniu otwiera wolnosc na wszystko : decyzje, wybor Kochanka, seks, wariacje seksualne, radosc zycia i brak zbednych analiz, a tylko czyste czerpanie z przyjemnosci i z SEKSU :) :) :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze odleglosc to drugorzedna sprawa.

Hmm, właśnie, muszę zapytać Luka, czemu chce Mu się taki kawał do mnie przyjeżdżać :P:*

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

LaurBalaur, moj umysl mowi, ze kwiat od Ciebie przepieknie pachnie. To sie nazywa sila sugestii i wyobraznia umyslu.

Dziekuje z kwiatuszek :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze odleglosc to drugorzedna sprawa.

I tu się z Tobą zgodzę droga Koleżanko Wiedźmo. Najpierw, trzeba jeszcze chcieć jechać :) Gdy się naprawdę chce, to wtedy przeszkód nie ma :) Gorzej gdy się wcześniej chciało a potem się nie chce, ah, jak wiele tych powodów. A jeden jest istotny:

Nie chcę.

:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, właśnie, muszę zapytać Luka, czemu chce Mu się taki kawał do mnie przyjeżdżać :P:*

Jaki tam kawał, to tylko 150 km :)

Uzależniłaś mnie od tych naszych spotkań. Każde z nich dostarcza mi (mam nadzieję, że nie tylko mi) niesamowitych emocji, doznań. Gdy mijam tablicę z napisem "Poznań" jakoś tak samoczynnie poziom adrenaliny wzrasta :P Z każdego spotkania wracam bogatszy o nowe doświadczenia. Żadne z naszych spotkań nie było takie samo. No i co może być lepsze, niż spotkanie z inteligentną kobietą, znającą swoją wartość i otwartą na realizowanie swoich fantazji, marzeń...

No i przede wszystkim:

Nie taka Illa wredota, jak ją malują :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie taka Illa wredota, jak ją malują :P

Nikt tak wcale Illi tu nie maluje. To tylko "złejęzykiludzkiepomówienia"...

Kulki poszły takie z tłumikiem do tych Panów, sam strzelałem, to wiem :D

Poza tym ah, gdyby tak zbadać różnice w piśmie na forum pisanym a twarzą widzianą z ruchomymi ustami i zapachem, to można by napisać książkę pod tytułem "o kurwa to jest zupełnie ktoś inny!"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy mijam tablicę z napisem "Poznań" jakoś tak samoczynnie poziom adrenaliny wzrasta

Co raz bardziej przekonuję się, żeby wstawić ten nasz filmik z ostatniej psoty na blog :P

Może oglądającym też wzrośnie? :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...