Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem mam uczucie że poleciałbym na Marsa...

M: Ale to my jesteśmy z Marsa ;)...

Czyli, wnioskuję ma to ogromne znaczenie, że jest to właśnie HW a nie "normalna" W? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to Marsjanie mają pecha i Ziemianie farta,,

Czyli, wnioskuję ma to ogromne znaczenie, że jest to właśnie HW a nie "normalna" W? ;)

Mówię za siebie.. kluczowe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie czuję się na siłach aby dokonać samoanalizy. :redevil: . Powiedzmy , że jest to komplementarne do pragnień  Rogacza i oczywiście Jego HW. On chce widzieć a ja  chcę aby patrzył, HW chce mieć ogiera do dyspozycji a ja pożądam HW..

i tak zespół w zespół .. by żądź moc móc wzmóc . Czego wszystkim życzę.

M: No i tego jestem cholernie ciekaw. Dlaczego?

A poza tym kochanek ma działać.. takie odwieczne prawo przyrody. Mało gadać i działać..

Może po latach przyjdzie czas na analizowanie , pisanie itp itd..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: No i tego jestem cholernie ciekaw. Dlaczego?

widzę kilka powodów:1.kochanek nie chce robić innemu facetowi "koło pióra" - chyba że ten sam się na to godzi (moralne rozterki typu: ona jest mężatką, nie chciałbym, by mi ktoś żonę posuwał)2. właśnie chce mu robić koło pióra, podnieca go że:a ) facet jest zachwycony typ, że ktoś mu bzyka kobietę lub przeciwnie:b ) facet jest poniżony, żałosny, godzi się z tym faktem (z trudnością bądź satysfakcją)3. szuka napalonej kobiety, a o taką wśród hotek mimo wszystko łatwiej4. szuka kobiety świadomej swojego seksapilu, oddziaływania na mężczyzn5. szuka partnerki o określonych skłonnościach (uległej, Pani, fanki bdsm itp), a na zwykłej imprezie ciężko się na wstępie zorientować w preferencjach6. kochanek nie wyklucza trójkąta bądź większych konstelacji7.........100;)

Jakoś nie czuję się na siłach aby dokonać samoanalizy. :redevil: . Powiedzmy , że jest to komplementarne do pragnień Rogacza i oczywiście Jego HW. On chce widzieć a ja chcę aby patrzył, HW chce mieć ogiera do dyspozycji a ja pożądam HW..i tak zespół w zespół .. by żądź moc móc wzmóc . Czego wszystkim życzę.

Fajnie ujęte!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widzę kilka powodów:1.(...)7.........100 ;)

M: No i "zamknęłaś" mi temat :D....

kochanek nie chce robić innemu facetowi "koło pióra"

O aż taki "altruizm" ich nie podejrzewam ;):D.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O aż taki "altruizm" ich nie podejrzewam ;):D.

spotkałam takiego...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: No i "zamknęłaś" mi temat :D...

może znajdzie się taki, co poda 101szy i 102gi ;)

M: Tylko tak gadał ;):D...

możejednak dopóki się nie upewnił, że mój wie, nic nie było
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Kobieta nas napędza.

Wygląd, otoczka- czyli kobieta, która spełnia nasze preferencje.

-dominacja:

gdy można mieć jakąś władzę nad hotką i rogaczem. Różne scenariusze itd.

-odskocznia:

weekend z damą do której miło się wraca, gdzieś w fajnym miejscu.

-okoliczności:

nuta ekshibicjonizmu i bodźców stąd płynących, czyli na czyiś oczach.

-coś zakazanego:

Czyli z czyjąś żoną, ale bez ryzyka nieprzyjemności, które mogą spotkać obie strony gdy to jest zdrada.

-trójkąt klasyczny:

Czasem rogacz zostaje dopuszczony i hotka ma więcej atrakcji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...