Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

Kto mianowicie z forum bo w znajomych nikogo nie widzę?

Groszku, zaraz Kolega odpisze, że nie może powiedzieć, bo dyskrecję obiecał ;)

Nie wnikajmy, niech żyje własnymi myślami :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

są tu ludzie konkretni i zdecydowani więc znaczenie łatwiej jest o znalezienie drugiej strony

M: Trudno się nie zgodzić.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tim, żadna wrogość, a wątpliwości, które wynikają z mojego już prawie trzyletniego pobytu na Forum.

I nie ma w tym nic złego, że niektórzy Forumowicze nie chcą się spotykać, że wystarczają im fantazje, oglądanie filmów czy Galerii.

I nie ma obowiązku spowiadania się z każdej forumowej randki.

No, ale Ty twierdzisz, że masz za sobą ich "bardzo dużo", zatem jeśli nie personalnie to choć liczebnikowo powiedz, ile to jest dla Ciebie "bardzo dużo"? Dwa spotkania? Trzy? Dziesięć?

Daleko musiałeś jechać? Czy spotkania na tzw. Twoim terenie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Ależ illu, w profilu Tim'a są te informacje ;).

Jakie informacje są w profilu Tima?

Bo ja widzę tak:

znajomi: zero

rangi specjalne: zero

spotkanie: waham się

Powiedz mi co jest, a czego nie widzę? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łabur, no tak, "doświadczenie" przeoczyłam :facepalm:

;)

Ilość spotkań w klimatach jakie nas interesują to 34 - 36

Zdaje się, że nie rozmawialiśmy o spotkaniach w klimatach, a o forumowych spotkaniach.

Możliwe, że to przeoczyłeś, podobnie jak ja Twoje "doświadczenie".

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Ale nie było sarkazmu z mojej strony :)... A że się "waha" to chyba jak większość sie trochę waha :)...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A że się "waha" to chyba jak większość sie trochę waha ...

Niektórzy nie wahają się przejechać pół Polski, żeby do swojej Hotki przyjechać :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy to hotka pokonuje tysiace kilometrow zeby spedzic czas z kochankiem ...? :)Mialam to szczescie poznac osobe tak wyjatkowa, tu na forum.Wsiadlam w samolot i polecialam do niego.Co mna powodowalo ?Alter napisala , ze nie zawsze najwazniejsza jest od razu aparycja I jego podniecajace cialo.Mnie moj kochanek uwiodl tym co mial w glowie.Zaczarowal , omotal, posiadl bez reszty. To , ze finalnie wyladowalismy w lozku , bylo jedynie dopelnieniem naszej relacji .Choc musze przyznac, ze lecialam tam zastanawiajac sie jak caluje, jak pachnie na zywo, jak smakuje.Od tamtej pory zadna inna znajomosc nie pochlonela mnie az tak...

Gdybym nie wiedział, kto to napisał pomyślał bym, że to moja ukochana. Ona właśnie potrzebuje takich relacji, aby móc w pełni czerpać przyjemność. Kochanek ma mieć w sobie to coś, co fascynuje, przyciąga i powoduje , że nawet z pozoru błache smsy powodują, jak to Ona mówi, "motyle w brzuchu".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...