Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

A dlaczego jednej...?Skoro jechać już tak daleko......;-)

:D
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego jednej...?

Skoro jechać już tak daleko......;-)

M: To Ty "hurtowników" jakichś znasz...  Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ano jeśli ma na wacka założoną prezerwatywę, a z jakiś powodów finiszu nie może osiągnąć, to po paru głębszych wzdechach i bezdechach, szybkim ruchem ją zdejmuje oczywiście niezawodnie trafiając do kosza na śmieci lub rzucając ją na podłogę z braku tego pierwszego :lach:

Nie wiem czy znajdzie jakaś kobieta, która sięgnie po gumę w celu sprawdzenia czy zawartość tam jest czy nie ;)

Poważnie, czytałam o tym, jakiś mądrolog się wypowiadał :)

To ja Ci o tym mówiłem. Zrobiłem tak  bo jestem raczej długodystansowiec, a ona chciała szybko.  Jak powiedziała po 15 minutach "no spuść się wreszcie" to po chwili udałem a gumę wyrzuciłem do kosza na śmieci i poszedłem do łazienki bo gdyby wacka dotknęła to by się połapała. Wyjątkowo mnie zdeprymowała. Na szczęście tylko raz się tak zdarzyło. Normalne kobiety lubią jak ktoś może długo :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Dlaczego "całe szczęście"? Też mi się coś takiego przytrafiło. Osobliwe doświadczenie :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Dlaczego "całe szczęście"? Też mi się coś takiego przytrafiło. Osobliwe doświadczenie :).

Napisałem "na szczęście"- to ma trochę inny wydźwięk. Była to moja przyszła żona i głupio byłoby zbyt często udawać :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, czasem kobiety lubia dlugodystansowcow, ale czasem fajny jest szybki numerek :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po co więc gimnastykować się w realu skoro tutaj jest to takie łatwe

A to ciekawe..., że "takie łatwe".. ;)

Powiedz mi, ile masz za sobą realnych spotkań z Forumowiczami?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, czasem kobiety lubia dlugodystansowcow, ale czasem fajny jest szybki numerek :P

Oczywiście, ale w domu, w górach przy kominku bo tak to było Jeszcze sami w całym domu, bo wszyscy dzień wcześniej wyjechali to nie było zbyt przyjemne doświadczenie. Co innego w samochodzie, w lesie oparta o drzewo, lub w pociągu wracając z Zakopanego gdy obok leży kolega i nie wiadomo czy śpi to co innego :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilciu bardzo dużo :)

Myślę, że takiej ilości nie powstydził by się nikt

Spotkania przy piwie czy z erotyczną konsumpcją? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilciu bardzo dużo

Kto mianowicie z forum bo w znajomych nikogo nie widzę?
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...