Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Co Was napędza kochankowie,...

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki tam kawał, to tylko 150 km

K&M: No właśnie, odrobinka w porównaniu z 450-a... :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odrobinka w porównaniu z 450-a...

No to jest kaaawał drogi :aua:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kulki poszły takie z tłumikiem do tych Panów, sam strzelałem, to wiem :D

M: W tej dziedzinie jestem tradycjonalistą ;):

post-6351-0-59973600-1386023227_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, odrobinka w porównaniu z 450-a... :)

Wierzę, że jeszcze nie raz będę w pobliżu... :)

Może oglądającym też wzrośnie? :redevil:

Myślę, że nie tylko poziom adrenaliny :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: W tej dziedzinie jestem tradycjonalistą ;):

Nie, ja robię inaczej. Nucę cichutko jakąś hitlerowską melodię, przykręcam tłumik do wypolerowanej broni, wcześniej zakładając nieskazitelnie białe rękawiczki i oddaję jeden CELNY strzał w głowę. Ciche, pffft. Nie lubię hałasu. Denerwują mnie hałasy :) Potem zdejmuję rękawiczki, wkładam do ładnego pokrowca z wycięciem na tę broń, ten tłumik i zapraszam jakąś kobietę na dobrego drinka. O tak :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeden jest istotny: Nie chcę.  :)

Drogi Sem, czuje, co chcesz powiedziec.Przyznam, ze gdyby tak niektorym sie chcialo, jak im sie nie chce, to nie dochodziloby do niezrealizowanych spotkan.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu się z Tobą zgodzę droga Koleżanko Wiedźmo. Najpierw, trzeba jeszcze chcieć jechać :) Gdy się naprawdę chce, to wtedy przeszkód nie ma :) Gorzej gdy się wcześniej chciało a potem się nie chce, ah, jak wiele tych powodów. A jeden jest istotny:

Nie chcę.

:)

Nie mogę się Semie z Tobą nie zgodzić. TRZEBA CHCIEĆ, a nie udawać.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nucę cichutko jakąś hitlerowską melodię, przykręcam tłumik do wypolerowanej broni...

M: Ja tam wolę wycierać krew przeciwnika z mojej nieogolonej gęby szczerząc zęby... :D

K... nie ta epoka ;)...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TRZEBA CHCIEĆ, a nie udawać.

Masz rację :) Wy kobiety z tym udawaniem to macie się dobrze. Nawet orgazm możecie udawać a facetowi to pała więdnie i od razu widać że jest klapa ;) WIęc lepiej nie udawać, bo i po co.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację :) Wy kobiety z tym udawaniem to macie się dobrze. Nawet orgazm możecie udawać a facetowi to pała więdnie i od razu widać że jest klapa ;) WIęc lepiej nie udawać, bo i po co.

Są takie przypadki że nawet powstać pała nie potrafi :lach:

Ale to już zupelny OT!

I tu mowa o Kochankach którzy udają a nie kobietach udajacych orgazm. Bo i jak Kochanek pochwalić się nie ma czym... To nie dziwię się że dla świetego spokoju CZASEM kobieta udaję a potem spuszcza na drzewo,.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...