Skocz do zawartości
para3city2326

Senna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio miałam mega sen.. :D Śniło mi się ze wrociłam do domu do męża i miała wpaść nasza wspolna znajoma obgadać plany na sylwestra. Jeszcze do jej przyjścia troche  czasu było więc korzystając z okacji kiedy to mąż był w salonie skradłam się do naszej sypialni i zamontowałam kamerę ;) Po chwili usłyszałam, że ktos dzwoni do domofonu to była ona wpusciłam ją jednak po chwili zadzwonila mama żebym przyjechała bo muszę porobić przelewy.. ;) Przeprosiłam męża i znajomą i wyszłam z domu zostawiając kamerkę włączoną. Nie było mnie mniej więcej godzinke kiedy wróciłam kolezanka była w toalecie a mąż udawał ze cos robi w kuchni ;) Znajoma musiała już uciekac więc pozegnałysmy się a ja wrociłam do męża i spytałam się co robili..

Odpowiedział, że rozmawiali o sylwku i mają już wszystko ustalone i ona z mężem wpłacą zaliczkę za siebie. Ja oczywiście wiedziałam, że działo się cos więcej więc wysłałam męza po małe zakupy i korzystając z chwili gdy go nei było obejrzałam film znagrania chociaż nie bylam przekonana ze wylądują u nas w sypialni . Moim oczom ukazali się oni we dwojkę jak to znajoma zaczyna kokietować mojego meża, mówi mu, że ma na niego straszną ochote i zeby skorzystali z okazji , że mnie nie ma  w  domu i dobrze wie że on tez ma na nią niesamowitą ochote. Mężowi na początku nie spodobało się to co ona robi ale gdy M. go pocałowała postawiło go to od razu rzucił ją na łóżko ściągnoł z niej mini kieckę jaką miała na sobie...zaczeli się namietnie całowac pozniej ona powiedziała zeby wyciagnol kutasa bo chce go zobaczyc ...gdy go zobaczyła od razu wzięła go w usta i zaczeła lizac i ssac na początku delikanie pozniej coraz szybcieji mocniej zaciskała wargi. Mężowi było bardzo dobrze ale w tym czasie powiedział ze nie mają za dużo czasu wiec sciągnoł z  niej  czarne koronkowe stringi polizał jej mokra cipke i po chwili wsunoł w nia swojego kutasa i zaczoł mocno pchać.Bzykali się dobre  40 min.Najpierw klasycznie a pozniej przewrocil ja na brzuch i pieprzyli się od tyłu na pieska,jeczała niesamowicie...widać było po jej minie ze jest jej mega dobrze....pozniej maż chciał chwile odpoczac więc ona usiadła na nim i zaczęła ujeżdzać go bardzo szybko.... Bzykali się bez gumki a zakończenie było na jej twarzy dlatego była  w toalecie kiedy wróciłam do domu. Sen bardzo realny i niesamowicie mnie podniecił nad ranem obudziłam się z mokrymi majtkami szkoda, że nie było przy mnie męża bo od razu bym go posiadła jak nasza znajoma  w moim śnie. ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam fajny sen....

Mówiąc krótko koleżanka zerżnęła męża .

Ciekawe czy lubisz jeszcze tą koleżankę.

A może masz ochotę zrewanżować sie mężowi i żeby ci kochanek przeleciał a później przeleciec koleżance meża

?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sen fajny a z nią i jej mężem faktycznie idziemy na sylwka ;) Więc zobaczymy co się bedzie działo po nim lub też w trakcie ;) Na rewanż hmm  kto wie może w przyszłości będzie kolejny sen ze mną w roli głownej i z jakims panem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli bedziesz potrzebowała pana do głównej roli ...to sie polecam

i już dziś życzę udanego sylwestra

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, a myslalam że mój temat dawny się tu pojawił ;)

Ten sam tytuł miał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj no bardzo mi przykro ale to akurat fantazja prosto z mojej glowki bo z mojego snu który miał dzisiaj miejsce i chciałam się z wami nim podzielic a temat wpadł mi do głowy ot tak ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajna fantazja...a w rzeczywistosci, chcialabys zeby sie spelnila?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Nie wiem ale chyba raczej nie....dziwnie bym się czuła z tym faktem ale jako fantazja mi sie bardzo podoba

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...