Skocz do zawartości
parahotwife

Fantazja męczył piwko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam taka fantazje . My z zona już nie raz bawiliśmy sie w 2m+ 1k .wiec Zaprosił bym naszego kolegę do domu na piwko , mecz . A zona ubrała by sie w stringi ,pończochy i szpilki . Jakaś krutka mini . Podawała by nam piwko a kolega by nie wiedział ze chcemy sie tak zabawić . Zona by wyszła z nim do kuchni na papierosa i zaczęli by sie całować i obmacywac . Ja bymim nie przeszkadzał ., po cum by wrócili do pokoju . Zona bez stringow i pończoch ... Podawała by dalej piwko . Poczym bym wyszedł z pokoju a ona zaczęła by mu obciągac on ja by zaczął posuwać ja bym do wszedł pokoju i wsadził bym chuja do ust . Posuwali byśmy ja na zmianę z przerwa na piwko . Zajęli byś jej dwie dziurki na raz , lubi to :) mnie tez to bardzo podnieca . To jak ktoś ja posuwa , raz nawet nagrałem film .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Piwo, piwo musi być zimne 8, góra 10 stopni" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cisowianka

musisz mieć bardzo atrakcyjna zone, żeby ktoś wyszedł podczas meczu:p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie tak pysznie podają piwo :P

Chętnie bym spróbował :D.... nie tylko piwa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał kumplan co ma taka żonę to tez polubilbym piłkę nozną

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...