Skocz do zawartości
malami77

cuckold ciut inaczej ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczyna się tak zwyczajnie :)

Poznaję pewną osobę wirtualnie. Skrzyżowanie postów, miły podpis w galerii, pw, wymiana korespondencji. Propozycja spotkania.

Mówię Mężowi, że kogoś poznałam i chciałabym się spotkać. Ale nie we trójkę. Sam na sam. Wyjątkowo ...

On sie zgadza.

Emocje przed spotkaniem. Lekkie zdenerwowanie, ale jednak rozmarzony i wymowny lekki uśmiech błąkający się na lekko zaróżowionej z podniecenia twarzy.

Rozmowy w sypialni z Mężem, fantazje, jak będzie, co będzie ...

Staranny dobór bielizny, lekki makijaż, ułożone włosy. Biżuteria. Stanowcza lecz nie przesadna.

Reka Męża na mojej pupie, zbłąkany palec między udami. Mokro? Mokro ... :D

Przygotowane auto, całus na drogę, wino w rękę i ... wyruszam.

[...]

SMS, MMS ... krótki telefon w trakcie ... Jest cudownie!

Rano.

Mąż czeka na mnie z wypiekami na twarzy, podniecony, niecierpliwy. Wie, że zaraz przyjadę. Wypatruje przez okno. Otwiera drzwi zanim wysiadam z auta. Biegniemy do sypialni. Zamykamy drzwi.

Nareszcie ! Teraz chwila dla Niego. Opowiadam. Spełnienie.

Typowa historia spotkania cuckold, nieprawdaż? Nic nadzwyczajnego w zasadzie.

Z jednym maleńkim wyjątkiem ... Tą poznaną osoba jest Kobieta :)

Wielokrotnie zastanawiałam się ile emocji niesie dla męża rogacza spotkanie żony z inną kobietą. Mniej? Więcej? Tyle samo? Takich samych? Innych?

Jak to jest u Was? Czy w ogóle dopuszczacie myśl o zdradzie żony z inna kobietą? Czy jest to dla Was już zdrada, czy raczej tylko miłe babskie spotkanie?

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam genu rogacza, to i moje odczucia mogą być totalnie różne, i chociaż o swoją połówkę jestem dość mocno zazdrosny, to w stosunku do drugiej kobiety nie odczuwam nawet cienia tego co mógłby spowodować inny facet, raczej chciałbym tylko zobaczyć je w akcji, bo uwielbiam oglądać pieszczące się kobiety. :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś namawiałem moją byłą żonę aby poszła do łóżka ze swoją przyjaciółką. Mówiłem też o tym jej przyjaciółce, która się na to godziła. Wszystko miało się odbyć przy mnie. Podniecała mnie ta myśl i nie dawała spokoju. W końcu do niczego nie doszło, nie chciała, na trójkąt się też nie zgodziła. Skończyło się na tym, że zdradziłem żonę z jej przyjaciółką. Była żona nie wie o tym do dziś, a one nadal się przyjaźnią. Przyznaję, że podnieca mnie ta myśl do dzisiaj. Może kiedyś się zrealizuje. :aua:

Nie uważam tego za zdradę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyło się na tym, że zdradziłem żonę z jej przyjaciółką. (...)Nie uważam tego za zdradę.

Dwóch kobiet razem, czy tego cytowanego?
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwóch kobiet razem, czy tego cytowanego?

No właśnie groszku ...  :) Odpowiesz?

w stosunku do drugiej kobiety nie odczuwam nawet cienia tego co mógłby spowodować inny facet

To jest właśnie opinia którą spotykam najczęściej w różnym środowisku, nie tylko naszym klimatycznym. Emocje wzbudzają faceci kochankowie, a kochanki albo znacznie mniejsze, albo raczej pozytywne z naciskiem na atrakcje wizualne dla rogacza.

Ale przecież przytoczony scenariusz (nota bene prawdziwy) to nic innego jak klasyczny cuckold :) Czyżby naprawdę wzbudzał mniej emocji? Tak czy inaczej to zdrada, choć kontrolowana :) A może to nie jest zdrada jak z kobietą ... Staram się to zrozumieć już od dłuższego czasu i chyba nie potrafię :mur: ... Może dlatego, że jestem kobietą  :-o ???

Ciekawe swoją drogą, czy w cuckold odwrotnie dla rogatek podniecające by było, gdyby ich mężowie zdradzali je z innymi facetami ... Ja niestety tego nie sprawdzę z racji braku erotycznego zainteresowania mojego Męża takim zjawiskiem jak sex z innym panem choć marzy mi się to od dawna :) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malami w ostatnim zdaniu zadała pytanie: Czy jest to zdrada, czy babskie spotkanie? "Nie uważam tego za zdradę"- dotyczyło tego właśnie pytania. Przecież w cytowanym napisałem dość jednoznacznie, że zdradziłem żonę. Ostatnie zdanie zostało napisane oddzielnie i dotyczyło tematu jako całości :kwi:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku, uf ... ;)  - tak też to odczytałam ale Alter zasiała wątpliwość moją ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom podchodząc racjonalnie druga kobieta może namieszać w zwiazku nie mniej niż mężczyzna, czyli zazdrość i obawy powinny się pojawić, a tu "dupa zimna", totalne zero, brak negatywnych emocji. :-> Może podświadomie traktujemy ją jako kolejną zdobycz w swoim stadzie, choć jej sami nie zdobyliśmy. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom podchodząc racjonalnie druga kobieta może namieszać w zwiazku nie mniej niż mężczyzna, czyli zazdrość i obawy powinny się pojawić, a tu "dupa zimna", totalne zero, brak negatywnych emocji. :-> Może podświadomie traktujemy ją jako kolejną zdobycz w swoim stadzie, choć jej sami nie zdobyliśmy. :redevil:

Myśle, że masz rację. Bardzo proste wytłumaczenie ale chyba prawdziwe :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta z kobietą- podwójne piękno.

Fajna odskocznia i inne doznania.

Niektóre kobiety twierdzą, że sex z kobietą jest dla nich za delikatny, ale w takim scenariuszu mogą odgrywać męską rolę.

Strapon może być narzędziem.

W cuckold.

Ciekawa sprawa.

Dobry wstęp dla początkujących.

Kobieta z kobietą? czy to sex czy zabawa...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...