Skocz do zawartości
Arttwo

Wiesz kiedy?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie przewrotne. Moje kochanie nie musi mi mówic kiedy się kochała z innym. 

W czasie naszego seksu po spotkaniu z innym wszystko jest inaczej, inaczej się całuje, inaczej nadziewa i pieprzy się ze mną :)))

Panowie, tez macie podobne odczucia?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to potwierdzam. Jest inaczej, jeszcze bardziej namiętnie, wyuzdanie, perwersyjnie. :redevil: Też nie muszę nic mówić - wszystko wie natychmiast, w lot. Mówię, opowiadam, gdy pyta, a nie zawsze wszystko chce wiedzieć od razu, nawet w ogóle, że się z kochankiem spotkałam. Mam wrażenie, że delektuje się wyobrażeniami, domysłami. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i to jest najwspanialsze. no chyba ze kochanek jest do dupy. 

Ja uwielbiam nasze porozumienie bez słów. seks po kochanku z moim kochaniem, jest jak seks z inna kobietą.

i chyba o to tez w tym wszystkim chodzi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

seks po kochanku z moim kochaniem, jest jak seks z inna kobietą.i chyba o to tez w tym wszystkim chodzi.

Skoro Panie tez moga wniesc swoje obserwacje, to chetnie skorzystam :) Moj Mezunio lubi wsliznac sie do mojej przemoczonej pochwy po przetarciu szlaku przez mojego Kochanka. Widze, ze Maz jest taki napalony na mnie, jakbym byla nieco inna osoba. Napewno "Odswierzona" seksualnie ;)Wiecie, wspolczuje tym, ktorzy maja takie marzenia, a nie robia tego, bo cos im tam nie pozwala. Jakies zasady. Owszem, zasady warto miec, zeby byly dla samego bycia lub by byly lamane. Ale jesli mam na to ochote i nikogo nie krzywdze - chyba, ze ktos tego chce ;) - to czemu mam sie blokowac ? Takie blokady prowadza do frustracji, niezadowolenia z zycia i samych siebie, no i z seksu. Bo rutyna wkradla sie do lozka malzenskiego. I po co to ? A przeciez moze byc tak fajnie ;)
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...