Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Hotka szuka kotka - czyli jak poderwac kolege z pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz pisać na forach, lub stronach randkowych z żartownisiem lub nawet nieświadomym znajomym i co? Też może być wpadka.

I obie strony w niej siedzą ;)

Wiem o dwóch takich sytuacjach na Forum, jednej mojej osobistej, gdy forumowicz okazał się być znajomym z towarzystwa, a o drugiej to może Koledzy z Poznania opowiedzą, gdy zechcą :mrgreen:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj maź opowiedział mi historie jak jednego kolegi z pracy dziewczyna miała przyjechać w odwiedziny do niego tego swojego faceta bo pracował za granica i ten zaproponował swojemu koledze czy by nie wyruchał jego laski.... Dążę do tego ze mój maź nie znał tego kolesia a teraz prze właśnie tego kolegę który sie na to zgodził wiedza o tym wszyscy... Laska zrobiła sobie opinie dobrej suki która każdy może mieć kiedy chce wiec wydaje mi sie ze jeśli chodzi o takie spotkania z pracy to ja bym w to nie wchodziła bo jednak niech inni wokół mowa o znajomych wie ze laska jest wierna i kochająca kobieta a to co oni robia w domu powinno zostać w domu a nie platac w to swoich znajomych

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko tak naprawdę zależy od tego kolegi, mieliśmy sytuacje w której spotkaliśmy się ze znajomym z racy , ale nie żony tylko moim, zabawa wyszła przypadkowo, ale nikt więcej się nie dowiedział.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwazam bezwzględnie, że męża przy tym nie może być. Kobieta zrobi z facetem co chce (może ktoś zaneguje?). Jeżeli będzie pewny "swojego podboju", będzie bardziej szcześliwy i bardziej małomówny. Jeżeli wyjdzie na świat, że kobieta kocha się z innym mężem to jest do przełknięcia,

Jezeli pójdzie opinia, że maz jej pozwala... to w dzisiejszym "otwartym" "liberalnym" społeczeństwie meżczyzna to byk, mąż zboczeniec, a kobieta ,...wiadomo.

Jeden kochanek mojej żonki chodził jak paw jak kochał się z  (tak twierdził, a ja ze skromnosci nie zaprzeczę) najładniejsza kobietą na zjeździe integracyjnym, choć do dzis nawet największe plotkary nie mają pożywki do domysłów. Jak mi to opowiada, to czuje się świetnie, i ona i ja (i śmiejemy się radośnie). A ja dodatkowo podniecony jak nie wiem co.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko tak naprawdę zależy od tego kolegi ... nikt więcej się nie dowiedział.

Dziekuje Juro, tego oczekiwalam. Slucham tego, co chce uslyszec ;)Wiecie co ? 13 grudnia w piatek wybieram sie na pracownicza impreze Christmas Party. Jutro w pracy chce zagadac mojego kolege i zapytac, czy sie wogole wybiera. Jesli tak, to zaproponuje mu, zebysmy poszli razem. Na razie tyle. Malymi kroczkami. Wiecej nie planuje. Ale i tak na sama mysla jestem podniecona :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje Juro, tego oczekiwalam. Slucham tego, co chce uslyszec ;)Wiecie co ? 13 grudnia w piatek wybieram sie na pracownicza impreze Christmas Party. Jutro w pracy chce zagadac mojego kolege i zapytac, czy sie wogole wybiera. Jesli tak, to zaproponuje mu, zebysmy poszli razem. Na razie tyle. Malymi kroczkami. Wiecej nie planuje. Ale i tak na sama mysla jestem podniecona :)

:roll: Christmas Party .... wspomnienia wracaja , piekna atmosfera , swiezo poznane malzenstwo , grzaniec ktory grzal nas dalej juz w lozku w trojke ... no i poczatki cuckoldu . Sentymenty czasami  .... Ale bylo super i tak pozostalo. A wiec : do dziela ... :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:roll: Christmas Party .... wspomnienia wracaja , piekna atmosfera , swiezo poznane malzenstwo , grzaniec ktory grzal nas dalej juz w lozku w trojke ... no i poczatki cuckoldu . Sentymenty czasami  .... Ale bylo super i tak pozostalo. A wiec : do dziela ... :redevil:

O dziekuje Ci Jans ;) Milo, ze tak miales. Wprowadziles z pewnoscia wiele swiatla dla sceptykow ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O dziekuje Ci Jans ;) Milo, ze tak miales. Wprowadziles z pewnoscia wiele swiatla dla sceptykow ;)

Ja sie zaliczam do entuzjastow i starej gwardii cuckoldowcow. Mam na ten temat swoja filozofie .

Po prostu wszyscy zainteresowani tym tematem musza do niego dojrzec. Potem juz wszystko dobrze sie uklada.

Pelna harmonia i radosc zycia . Seks w calym wymiarze.

A sceptykiem nie warto byc , wystarczy tylko zwykla podstawowa ostroznosc.

Zycze radosnego postepu zamierzen !  :redevil:

Jesli wszyscy nadajemy na tej samej fali to nie trzeba sie obawiac.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w piatkowy wieczor :)

Zrobilam pierwszy krok. Zapytalam dzisiaj kolegi, czy wybiera sie Christmas Party. Odpowiedz brzmiala twierdzaco. Kolejne moje pytanie : "Czy mozemy sie razem umowic ?" On odparl, ze po pracy musi wrocic do domu. Chyba myslal, ze chodzi mi oto, bysmy razem z pracy jechali jego autem. Ale ja tez wole wrocic do domu, no bo odswierzyc sie wypada ;). Pytam dalej : "A mozemy umowic sie na miejscu ?" Kolega odpowiedzial : "JASNE".

Hmmm ... czekam cierpliwie ... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...