Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Damskie tatuaże...

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jeszcze nie mam,ale to tylko kwestia czasu :redevil:

"dwa cudeńka  wybrane" które niedługo udekorują moje ciało...

Jak zrobię to się będę chwalić ...  ;)

K: Super, czekam na efekt :). W jakim miejscu planujesz umieścić te cudeńka?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Super, czekam na efekt :). W jakim miejscu planujesz umieścić te cudeńka?

Jeden na stopie, drugi na karku :redevil:

Oba bardzo delikatne...

a potem  chciałabym umieścić na sobie piękną myśl,ale  jeszcze nie wiem gdzie... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden na stopie, drugi na karku :redevil:

Oba bardzo delikatne...

a potem  chciałabym umieścić na sobie piękną myśl,ale  jeszcze nie wiem gdzie... :)

K: Na stopie, też mam ogromną ochotę, ale nie znajduję inspiracji, nie mam wzoru...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Na stopie, też mam ogromną ochotę, ale nie znajduję inspiracji, nie mam wzoru...

Ja też nie mogłam nic znaleźć ,ale wyobrażenie miałam w głowie i poprosiłam znajomego żeby mi kilka narysował ...

Zrobił kilka wzorów ,idealnie odczytał moje pragnienia...są unikalne i takie jak chciałam.

Wiem że w niektórych profesjonalnych studiach ,też są osoby które tak działają ,i nie ma to nic wspólnego z wertowaniem katalogów.

Może taka droga do inspiracji ?  ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Zrobił kilka wzorów ,idealnie odczytał moje pragnienia...są unikalne i takie jak chciałam.

(...)

K: Tym bardziej jestem ciekawa efektów :)

Tak, "mój" tatuażysta jest gotów na stworzenie jakiegoś wzoru na stopę jak tylko podejmę taką decyzję, obawiam sie nieco bo moja praca, a mi się podoba motyw stopa i kostka :)

Koniecznie pochwal się swoim tattoo jak będzie już na ciałku :), chętnie zobaczę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o prace, to faktycznie czasem jest to ciężka decyzja...

nadal jest wiele osób które dziwnie na to patrzą ...

ale wydaje mi się że jednak świat już trochę mniej na to zwraca uwagę .

Nie wiem czym się zajmujesz ,dlatego trudno mi ocenić sytuacje,

ale ja bym pobiegła za głosem serca ,a resztę zostawiła w tyle ;)

I obiecuję, pochwale się jak tylko zrobię ... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam o tatuażach jedno zdanie, nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi czy nie, ponieważ moim zdaniem tatuaż to nie ozdoba.... to bardziej pamiątka, wspomnienie. Nad swoim myślałam dość długo, bo wcześniej byłam zdecydowaną przeciwniczką tatuaży.... obecnie mam jeden mały napis na stopie, który znaczy dla mnie naprawdę bardzo dużo :) nie zamieniła bym go na nic innego! :) jeśli chcecie mogę wrzucić Wam fotkę mojego maleństwa

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) jeśli chcecie mogę wrzucić Wam fotkę mojego maleństwa

K: Bardzo chcemy, proszę o to maleństwo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Bardzo chcemy, proszę o to maleństwo :)

Bardzo proszę :) co prawda fotka na świeżo po drobnych poprawkach... ale gdzies mi się zapodziały inne fotki.

Moje maleństwo :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...