Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Damskie tatuaże...

Rekomendowane odpowiedzi

Takie dzieła widziane na zdjęciu są niczym w porównaniu z oryginałem, ale to już zarezezwowane dla wybranych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem fanem tatuaży :D

Sam posiadam kilka :P I gdyby nie moja praca jaką wykonuję miałbym pewnie ich troszeczkę więcej ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem fanem tatuaży :D

Sam posiadam kilka :P I gdyby nie moja praca jaką wykonuję miałbym pewnie ich troszeczkę więcej ;)

K: No właśnie gdyby nie praca miałabym na stópce :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pewnie na przedramionach ;) Ale może kiedyś.............

A Twoje dzieło, szacunek, bardzo mi się podoba  :oki:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pewnie na przedramionach ;) Ale może kiedyś.............

A Twoje dzieło, szacunek, bardzo mi się podoba  :oki:

K; Chętnie zobaczę Twoje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: No właśnie gdyby nie praca miałabym na stópce :)

Sam nie mam zadnego (jeszcze) ale to chyba nie te czasy aby w "normalnej" pracy ladna dziara komukolwiek przeszkadzala. Pracuje w powaznej firmie a ludzi w pracy mam calkiem niezle wydziaranych i jakos nikt nie widzi problemu. Jednak fakt faktem idac na spotkanie z klientem maskuja tatuaze ubraniem, np kolega zakrywa "rekawki" koszula z dlugim rekawem ale i tak niekiedy widac na nadgarstkach ..
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, że to nie te czasy, żeby tatuaże komuś przeszkadzały ;) Ty to rozumiesz i ja też, ale co z niektórymi ludźmi "starszej" daty z którymi mam od czasu do czasu styczność? Oni niestety tego nie rozumieją, dla nich to cały czas kojarzy się z: więzieniem, łobuzerką i z wszystkim co najgorsze :D

Napisałbym, że poczekam aż wszyscy "wyginą" ale mogło by to być źle odczytane :P hhyhyhyyhhy  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze nie mam,ale to tylko kwestia czasu :redevil:

"dwa cudeńka  wybrane" które niedługo udekorują moje ciało...

Jak zrobię to się będę chwalić ...  ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...