Skocz do zawartości
ciekawosc

Pierwsza fantazja.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Będzie to moja pierwsza opisana fantazja.

Moja dziewczyna czasem lubi pozować do zdjęć, raz w czas umawia się z jakimś fotografem na sesje zdjęciowa, ja oczywiście o wszystkim wiem i nie mam nic przeciwko, ustalilem juz dawno moje zasady bezpieczeństwa i z nowym fografem pierwsze dwie sesje muszą odbywać się pod moim, ze tak powiem nadzorem. Pewnego dnia Magda zapytała mnie czy może umówić się z nowym fotografem na sesje, z tego co mówiła i nawet pokazała na jego stronie, robił naprawde świetne zdjęcia. Problem był tylko taki, że mieszkał bardzo daleko a ja akurat nie miałem możliwości wsiąść wolnego i pojechać z nią. Nie była zadowolona jak stwierdzilem, że nie może sama jechać, ale zrozumiała to bo wiedziala, że martwie się o jej bezpieczeństwo. Po kilku dniach okazało się, że wspólnie z tym fotografem wymyśliła, że mógł by przyjechać do nas zrobić zdjęcia. Pomyśl wydał mi się całkiem dobry więc zgodziłem się bez namysłu.

Po kilku dniach przyjechał do nas, przywitalismy go obiadem i trochę pogawedzilismy, okazał się bardzo sympatycznym facetem po trzydziestce, fotografia to była jego życiowa pasja, od razu zauwazylem ze moja Magda bardzo mu się spodobała i w cale się nie dziwie bo figore miała nie ziemską. On chyba twez jej się spodobał, wysoki, dobrze zbudowany, chyba dwa razy szerszy w barach odemnie. Po sesji, ktorej się przygladalem stwierdzilismy, że jest późno i zaproponowali sny nocleg u nas, po namyśle zgodził się. Niestety z racji tego ze mieliśmy tylko jeden pokój musiałem nadmuchac materac, najpierw miałem spać na nim z Magda, ale nie dał się przekonać twierdząc, że bardzo lubi spać na takich materacach. Przy kolacji wypilismy kilka po kilka piw i polozylismy się spac. Nie mogłem zasnąć i miałem ochotę na Magdę ale z racji tego ze nasz gosc spał zaraz obok naszego łóżka na materacu wiedziałem ze nic z tego nie będzie, lezalem i wsluchiwalem się w oddech Magdy, zasypiala. Nie minelo pol godziny i w mroku pokoju dostrzeglem ze nasz gość, leżąc namateracu wkłada rękę pod nasza koldre a dokładniej kładzie dłoń na udzie Magdy, w pierwszej chwili miałem to przerwać, ale ciekawość tego co zrobi dalej nie pozwoliła mi. Po chwili zaczął bladzic dłonią po nodze i pośladku, Magda jeszcze spala a ja czekalem co się dalej wydarzy, przez nic niewidzialem ale słyszałem jak dobiera się do majteczek, wtedy obudziła się, była zwrócona twarzą do mnie, ja udawalem ze spie, otworzyła oczy i przez chwile zamarła, zdała sobie sprawę ze to to nie moja ręka ja dotyka, ale w tym momencie juz nie chciała protestować, byłem pewny ze juz dotyka jej muszelki bo słyszałem jak jej oddech przyspiesza..... CDN.

Wybaczcie brak znaków interpunkcyjny, pisze z telefonu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.

Czułem złość ale równocześnie narastające podniecenie, zaczynała się wiercic powoli a on coraz śmielej sobie poczynal pod koldra, trwało to chyba z piętnaście minut, widziałem jak Magda coraz bardziej poddaje się jego pieszczotom i na pewno chce juz więcej, zaczął ściągać jej majteczki, uniosła biodro i zsunął je, widziałem jak siada na materacu i ściąga sobie bokserski, uklekna na kolanach juz nagi, zobaczyłem jakiego ma ogromnego penisa, miał sporo ponad dwadzieścia centymetrów i był bardzo gruby, przysunal się do Magdy, podniusl koldre, sama wypiela się w jego kierunku, pragnęła poczuć go w sobie, widziałem jak dosłownie szuka jego penisa, kręcąc pupcia i wypinajac się, po chwili znalazła go bo zaczeła coraz glebiej oddychać, powoli nadziewala się na niego a on nawet nie drgna, za to jednym ruchem odkrył ja cala, jedna ręka masowal jej posladek a druga buszowal pod jej koszulka pieszczac jej piersi, oddychala coraz mocniej i glebiej..... CDN.

Czułem złość ale równocześnie narastające podniecenie, zaczynała się wiercic powoli a on coraz śmielej sobie poczynal pod koldra, trwało to chyba z piętnaście minut, widziałem jak Magda coraz bardziej poddaje się jego pieszczotom i na pewno chce juz więcej, zaczął ściągać jej majteczki, uniosła biodro i zsunął je, widziałem jak siada na materacu i ściąga sobie bokserski, uklekna na kolanach juz nagi, zobaczyłem jakiego ma ogromnego penisa, miał sporo ponad dwadzieścia centymetrów i był bardzo gruby, przysunal się do Magdy, podniusl koldre, sama wypiela się w jego kierunku, pragnęła poczuć go w sobie, widziałem jak dosłownie szuka jego penisa, kręcąc pupcia i wypinajac się, po chwili znalazła go bo zaczeła coraz glebiej oddychać, powoli nadziewala się na niego a on nawet nie drgna, za to jednym ruchem odkrył ja cala, jedna ręka masowal jej posladek a druga buszowal pod jej koszulka pieszczac jej piersi, oddychala coraz mocniej i glebiej..... CDN.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym momencie pchnął mocno do przodu, wszedł chyba cały, jeknela, zakryła usta dłonią, zaczął rytmicznie wchodzić i wychodzić, słyszalem wyraźnie odgłos penisa wchodzącego w mokra od soczkow muszelke, oczyma wyobraźni widziałem jak jego wielki penis wsowa się w nią dostarczając ogromnej i z każda chwila większej przyjemności, jej ciało domagało się rozkoszy i on ja dawał wypełniając cała, po kilku minutach chyba znudzilo mu się, wyszedł z niej i chwile nicnje robił jak by czekał na jej reakcje, trochę musiało ja to zdezorientowac i zaskoczyć, nagle przestała czuć go w sobie, przesunął się bliżej jej twarzy i bezceremonialnie przystawil jej penisa kolo głowy, Magda nigdy nie robiła mi loda, wiedziałem, że dla niej to pewnego rodzaju dyskomfort i nie namawialem do tego chociaż wiedziała ze chciał bym tego, sadzilem ze nie zrobi tego, a jednak mylilem się, odwróciła się i jak by z zaciekawieniem dotknęła jego penisa dłonią, chwile przesuwała po całej jego długości dłoń, był cały mokry i błyszczał od jej soczkow, uniosła głowę i zbliżyła swe usta do jego główki, zaczeła smakowac ja i po chwili jej usta powoli obejmowały żołądź, mlaskala przy tym i wzdychala coraz głośniej, nagle złapał ja za tyl głowy i zaczął wkładać go coraz głębiej, nie protestowała a wręcz przeciwnie, objęła ręka jego udo i przyciągała go bliżej, patrząc na to i słysząc jak jest jej dobrze miałem wrażenie ze mój penis eksploduje od ciśnienia krwi,był tak na brzmiały i twardy ze graniczylo to z bólem, wlozylem dłoń w bokserski i zacząłem się masturbowac, było to tak podniecajace ze myślałem ze wystrzale po kilku ruchach, Magda po chlaniala go juz prawie całego, chwilami krztusila się ale chyba jeszcze bardziej ja to nakrecalo, jego wyraz twarzy zwiastował zbliżający się orgazm i tak tez się stało, zaczął wlewac w jej usta ogromna porcje nasienia a ona nie chciała uronic ani kropelki i zasysala wszystko, opadł najwyraźniej z sił i położył się na materacu, Magda ocierala usta z reszytek jego spermy, i bardzo delikatnie zsunela się na materac, na pewno była niezaspokojona, zdjęła majteczki i usiadła na nim, zaczeła wykonywać ten swój taniec tyleczkiem i ocierac się muszelke po jego penisie, nie trwało to długo i jego dłonie wylądowały na jej pupie i zaczęły ja gladzic i ugniatac na zmianę, kręciła się chwile i wsliznal się w nią, głęboko nabierała powietrze i powoli nabierała tempa, które zaczęło się przeradzac w ostre ujezdzanie, teraz mogła kontrolować sytuacje on raz po raz poklepywal ja po pupci dodając animuszu, po paru minutach juz dochodzila, jej ciało drzalo ale nadal ndziewala się na niego jakby chcąc nacieszyc się ogierem jakiego dosiadala, w końcu nasycila się tym odczuciem i położyła się obok, odpoczela i wskoczyła z powrotem na nasze łóżko....cdn

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...